2777
2789
عنوان

کسی نظام قدیم تجربی هست ک بخاد امسال کنکور بده یا مشاوری کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست
نه .. مشخصه ذهنت درگیرش شده .. بگو ممنون و دگ پی شو نگیر .. مگ قسم نخوردی ۱۷ ساعت بخونی پس تمرکزتو ب ...

اره خودممم خیلی برام جالب بود 

بنظرت این چرااینقد باید موفقیت من براش مهم باشه هی میگفتم خوشحال میشم هرچی یاد گرفتی بیای بگی براخودت مرور بشه؟ 

مرسی شما خیلی با تجربه تر ازمنی  براهمین ارتونکمک خواستم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت میشه به فرهنگیان این چند روز وبخونم با همایش ومنابع خودش یا بی فایده برا همون تیرم بخون

فرهنگیان وبرا این میگممم میگم خیلی ضایع میشم خانوادم فامیل بگن اونم در نیومد از یه طرفم میترسم که بی فایده باشهیه چهار پنج روزم از برنامه خودم بیوفتم 

به خدا دارم دیونه میشم 😔😔😔 

بیشرین ترسممم ایته همه فک میکنن عالیم برا اردیبهشت ولی من تازه میخوام بخونم خیلی میترسم چی جواب بدم بعد اردیبهشت براهمین فرهنگیان وپرسیدم😔😔😔😔😭😭😭

میشه یکی دوتا که خودتون میدونید بگید ببخشید وقتتو گرفتم

یکی درسش خییلییی بد بوده .. دوره ای ک عمومیا ت کنکور بود ولی نظام جدید .. ت عمرش نمیدونسته مشتق چیه خونوادش جنگو دعوا در شرف طلاق بودن پدر مادرش خلاصه اسفند میره خونه خالش ی شهر دگ با همه شرایط بددد روزی ۱۲٫۱۳ ساعت میخونه رتبش میش ۹۰۰ یا ۷۰۰ دقیق یادم نیس 

بنظرت میشه به فرهنگیان این چند روز وبخونم با همایش ومنابع خودش یا بی فایده برا همون تیرم بخونفرهنگیا ...

فرهنگیان من اطلاعی ندارم راسش عزیزم .. شرمنده .. ولی همین امشب برنامه بریز فردا بشینی بخونی دگه امروز فردا نکنی .. واقن بخون .. بزار تموم ش بره خسته شدیم از مای مدیو مای سنجش از مصوبه هایی ک دم ب دیق عوض میشن .. بخون تموم ش بره 

فرهنگیان من اطلاعی ندارم راسش عزیزم .. شرمنده .. ولی همین امشب برنامه بریز فردا بشینی بخونی دگه امرو ...

به خدا روانی شدم از گریه نمیتونم جلو خودمو بگیرم سر شدم

از طرفیم فقط کرمانشاه باید قبول شم خانوادم جایی دیگه نمیزازن حداقل باید ۱۲۰۰ اینا بیای دارم میمرم😔😔

ببخشیددد وقت شمارم گرفتم انشالله خدا کمکت کنه موفق بشی 🥰😘

به خدا روانی شدم از گریه نمیتونم جلو خودمو بگیرم سر شدماز طرفیم فقط کرمانشاه باید قبول شم خانوادم جا ...

خواهش میکنم چ حرفیه هر سوالی بود بپرس جوابشو بدونم خوشال میشم کمکت کنم بانو 😍 

شما بخون ببینن قبول شدی میفرستنت .. خدارو چ دیدی