2777
2789

سلام .. گفتن برا ترمیم معدل نظام قدیما چون هویتو بهداشت نداشتن لازم ب ایجاد سابقه نیستو باید زمینو ترمیم بزنن .. الان منه نظام قدیم باید همون هشتا درس با زمینو ترمیم بزنم؟؟ بقیه درسایی ک زمان ما بود ک ت برنامه نیس نمیخاد؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییییی گلیییی .. انشالا تاپیک قبولیت❤️😍

خواهش میکنم

ممنون شما هم موفق باشین🤍🤍🤍🌼

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

منن خیلی دانش اموز زرنگی بودم همه چیم عالی خودم درس واز دوازدهم شل کردم نخوندم تا الان دیگه هیچی یادم نیس 

ولی میخوام جدی شروع کنم بخونم برا تیر به خدا قسم روزی ۱۷ ساعتم میخونم 

فقط یکم بهم روحیه بدید 

من هدفم پزشکی کرمانشاع خودم منطقه ۳ بومیم خانوادن اجازه دانشگاه دیگه رو نمیدن خیلی سخت گیرن تاپیک قبلیمم گفتم وفقط همین امسال اازه درس خوندن دارممم بعد اون نه 😭😭😭😭

تروخدا بگو چکار کنم میشه

منن خیلی دانش اموز زرنگی بودم همه چیم عالی خودم درس واز دوازدهم شل کردم نخوندم تا الان دیگه هیچی یا ...

عزیزم والا من خودم نظام قدیمم فلا قبول نشدم ولی هیچ کاری نشد نداره .. نهاییارو خییلییی جدی بگیر بخون سعی کن نمره هات بالا ۱۹ ش .. الان ۶۰ درصد قطعیه کم نیس .. کنکورتم من خییلییی دیدم طرف نهاییشو عالی داده بود کنکور در حد ۳۰٫۴۰ پزشکی قبول شده بود .. الان بهترییین فرصته عمومیا حذف یازدهم حذف فقط دوازدهم ۶۰ درصد قطعیییییی .. خیلیاااا بودنو هستن خاستن رسیدن چرا تو نتونی .. خیلی نمونه داره کنکورگرام سرچ بزنی میبینی .. یکی میگف مشاورش س ماه خونده رتبش ۲۰۰ شده .. اون موقع عمومیا بوده الان ک نیس 

قول بده بخونی گوش ب حرف کسیم نکن هزار خدتو بزار خدا هیچ تلاشیو بی جواب نمیزاره ❤️

منن خیلی دانش اموز زرنگی بودم همه چیم عالی خودم درس واز دوازدهم شل کردم نخوندم تا الان دیگه هیچی یا ...

تاپیک شروع از صفر ایشونو بخون @erfan123 

نامید نشو .. همین ایشون یماه خوندن تراز کنکورش ۹ هزارو خرده شده .. یادت نره قبولیت منو تگ کنیییی منتظرممم 😍😍

عزیزم والا من خودم نظام قدیمم فلا قبول نشدم ولی هیچ کاری نشد نداره .. نهاییارو خییلییی جدی بگیر بخون ...

قربونت برممممم🥺🥺 کنکورگرام تو اینستاس یا تلگرام؟؟ 

تو جا من نیستی اگهبدونی اگه قبول نشم چه بلایی سرم میاد 😔😔😔

استرس دارممم خیلی اذیتم 

میشه دررابطه با اینم راهنماییم کنی 

من یه سوال درسی پرسیدم داخل گپ کنکوری یه نفر اومد پیویم گفت که نمیشه این هفته بهش فکر کرد ولی برا تیر ونهایی چرا خیلی امیو انگیزه داد ـ

گفت من تاجایی بتونم کمکت میکنم  میتونی هرچی موندی بیای برامنم بگی برا خودت مرور بشه 

من چندسال پیش کنکور دادم ولی خب یه چیزای تو ذهنم هست 

خیلی روحیه وانگیزه میداد 

ولی ازش پرسیدم میگفتمن پسر خوبی نیستم درباره ی مننپرس فقط مهم درس وسوالات درسی وپیشرففتت مهمه

هی میگه هرچی یادتگرفتی بیا پیشم بگو برات مرور شه  تا صبح حرفبزنی راجب درست وازمونت من گوشمیکنم کمکت میکنم بترکونی میگفتبه خاطر خانوادت عزیزانت بخون نا امید 

برام خیلی عجیبه چرا کسی ندیده ونشناخته باید اینطوری برخورد کنه 

شما چه فکر میکنی جوابشو بدم یانه؟ 

قربونت برممممم🥺🥺 کنکورگرام تو اینستاس یا تلگرام؟؟ تو جا من نیستی اگهبدونی اگه قبول نشم چه بلایی سر ...

هر کسی ت زندگیش یسری مشکلات داره .. منم استثنا نیستم قبول نشم خییلییی اتفاقا میفته .. بجنگ براش مطمنم میتونی .. همین گوگل سرچ بزن هنوزم میش کنکورگرام .. کلیییی نمونه میاد بالا بخون انگیزه بگیری

میشه دررابطه با اینم راهنماییم کنی من یه سوال درسی پرسیدم داخل گپ کنکوری یه نفر اومد پیویم گفت که ن ...

نه .. مشخصه ذهنت درگیرش شده .. بگو ممنون و دگ پی شو نگیر .. مگ قسم نخوردی ۱۷ ساعت بخونی پس تمرکزتو بزار رو درست .. گند نخوره بهش .. تاکید میکنممم ذهنتو درگیرش نکن .. ب حرفاشم گوش نکن