2777
2789

⚠️پیرو تاپیک قبل!⚠️

سلام دوستان 🙏

عشق های آتشین چرا عمدتا به جدایی ختم میشن !؟

عشق هایی که باعث میشه تمام وجود آدم درگیرش بشه 

عشق هایی که باعث میشه بدی های طرف مقابل رو

خودمون بپوشونیم 

عشق هایی که هیچی جز خوبی از طرف نمی‌بینیم  

عشقی ک از طرف بت بسازیم 

عشق هایی که بدون اون نتونیم نفس بکشیم 

عشقی که یجوریه انگار خدا رو کنارت داری و اندازه خدا

دوستش داری بلکه بیشتر ! 

و اینجاست که متاسفانه یا خوشبختانه خدا برای خودش رقیب نمی‌خواد و اون و ازمون میگیره چون مصلحت در عشق عمیق به بنده نیست !

مصلحت یعقوب کور شدن در فراق یوسف یا بی آبرو شدن زلیخا و .. نبود ! 

ما نیومدیم تو این دنیا یکی رو انقد دوستش داشته باشیم که بدون اون آدم نتونیم نفس بکشیم ! 

اگر اینطور باشه قطعا ازمون گرفته میشه یا به هر نحوی اذیت میشیم تا به خودمون بیایم !

اینا به معنای این نیست که بدون عشق ازدواج کنیم و .. 

در واقع این وابستگی شدیده ! 

با عشق و دوست داشتن بااااید ازدواج کرد !

اما عشقی که معنیش وابستگی نباشه 

ما پدر و مادرمون رو دوست داریم ولی اگر مشکلی پیش بیاد بحث میکنیم ناراحت میکنیم ناراحت میشیم و آشتی میکنیم و قهر ولی تو عشق های افراطی حاضر نیستی حتی هم به ابروی طرف بیاد خودت رو له هم می‌کنی براش حتی اگر مشکل اون باشه 

به عقیده من دلیل جور نشدن عشق آتشین و عشق های اینچن

ینی همینه ! 

ممنون بابت زمانی که صرف خوندن مطلب کردید و خوشحال میشم نظرتون رو بگید 🙏

....Kindman

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

چقدر بیکاری . . .

واضح تر لطفاً بگید

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بیکاری . . .

🤣🤣🤣

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

مهمترین علتش اینه که مردا عاشق نمیشن فقط دنبال چیز دیگه این

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

موافقم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله درسته 

اما حرف زدنش راحته 

عمل کردن بهش سخت

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

جالب بود

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مهمترین علتش اینه که مردا عاشق نمیشن فقط دنبال چیز دیگه این

در مورد عاشق شدن و .. مردا تو تاپیکای قبلی توضیح دادم! 

جدای محتوای اصلی این تاپیک ! 

حتی اگر مردی واقعا هدف درستی داشته باشه

تو تاپیک ( رابطه مثل شیرینی میمونه ) توضیح دادم 

موافقم

ممنون از لطفتون 

همه چیز تو تجربه کردن تا زمانی که تجربه نشه برای انسان ها هزاران کتاب و سرگذشته دیگران رو هم بگی کسی ...

کاملا موافق هستم که در صد کمی از افراد تجربه رو تجربه نمی‌کنند ! 

ولی گاهی اوقات بعضی از مطالب تو بعضی از شرایط می‌تونه کمک کننده باشه !