2777
2789
عنوان

الهی خبر‌ مرگت بیاد که بخاطرت امتحانمو خراب کردم💔😒دانش خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 24 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 زنده تر از همیشه ست

آخ چقدر من درکت میکنم.انگار از زبون من نوشتی

داداش و مادرش بهم میگفتن اگه واقعا دوسش داری براش آرزوی خوشبختی کن

گفتم محاله.آرزوی مرگ هم نمیکنم.همین بلایی که سر من آورد یکی سرش بیاره

کل دنیا رو هم ببخشم اونا هرگز تا آخر عمرم محاله ببخشم

کجای رشت دنبالت بگردم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه من جات بودم پول میدادم به این شر خرا برن یه دل سیر بزننش پرتش کنن یه گوشه خیانت بدترین چیزیه که میشه سر یه انسان اورد

کاش نسلشون از زمین برداشته بشه

کار بری دست دونفره!!

یه زمانی یه مشکل خورده بودم مثل شما بود 

میگفتن دست از زندگیش بردار. 

کاش نفرین منم میگرفت. کاش 😔😔😔 من که نتونستم  ولی خدا به تو سپردم تو هم زدی نابودم کردی

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من مجردی عاشق یکی بودم خودشم میدونست ولی دتباله پول بود دختر پول داشته باشه خیلی غصه خوردم ولی بعدش اون پسر ازدواج کرد با کارمند بعدش بهم زنگ زد دختر منو نمیخواد شغل درست حسابی ندارم میخام طلاق بگیرم منم جوابش رو تدادم الان خوشحالم که بهش نرسیدم درسته سخته ولی زمان حل میکنه من خودم خیلی کشیدم ولی به مرور از ذهنم پاک شد 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

صدبار کردمن با گریه برگردوندمش

🥺😭الهی بمیرم برات.درکت میکنم یسال شاید طول بکشه تا فراموش کنی البته خودت باید تصمیم بگیری ک فراموش کنی خودتو سرگرم کنی و اصلا فکر نکنی بهش

خدا داره میبنیه مطمئن باش تقاص پس میده💔