2777
2789

.

🌼دستور العمل #ثروت از #غیب برای کسانی که ناتوان و #فقیرند🌼

:: دستورالعـــــمل کـوزه غیبــی ثروت ::

کوزه نو بزرگ خاکی (حداقل ارتفاعش

۱۵ سانـــت باشد) تهیه کنید و در اولین

جمعه ماه با وضو رو به قبله قرار بدین

و ذکرهایی زیر را در یک راستا، منظم

دور تا دور کوزه با ماژیک سبـز یا آبـی

بنویسید (از قسمت زیر گلـوی کــوزه

تا نزدیک خط پایه آن نگارش کنید)

‴یا وهاب یا رزاق یا باسط یا کریم‷

یعنی ذکر "یا وهاب" را با فاصــله

های معــین و منظـــم به صورت

عمــودی یا افقـــی می نویسـیم

سپس ذکـر بعـدی و همینطـور

تا انتهــا. بایـد این رونـــد را تا

جایی ادامــه داد کــه به غیــر

از ناحـیه لبه و گلـــوی کــوزه

و پایه، مابقــــی نقاط کـــوزه

ذکر های مربوطه با فاصـــله

کـــم از هــم و مرتب نوشــته

شـده باشد. قرار بر این است

محتویات این کـوزه را خدای

متعادل توسط اجــــنه نورانی

و مومن و فرشــتگان از خزانه

غیب خود بفرستد (طلا، سکه،

پول، سنگ زینتی، خوراکی و.)

بعـد از نوشتن روی کوزه از روز

بعـــد آن که شنبه می شــود یک

ختـم ۲۱ روزه برای کـــوزه با ذکـر

"یا وهـــاب و یا رزاق و یا باســـط

و یا کریـــم" بر می داریــــم و سَــرِ

ساعتــــی معـــــین ۱۰۰۰ مرتبــــه تا

پایان ختـــم ذکــــرها را می گوییـم

و به اهــل بیـــت علیهـــم السـلام و

خانـــدان پاکشـــان هدیـه می کنیـم

و در روز اول و آخــــر ختـم هــم یک

غســـل و صـــدقــه انجام می دهـــیم

- از قبل نوشتن بهـــتر اســـت تصــــور

و برنامه ریزی کنید کـــه چطــــور و با

چـــه اندازه ای نگارش مـی کـنید کـــــه

ذکـــرها حدوداً فاصـــله معیـن بگـــیرند.

- بدیهـــی اســـت که کـــوزه بزرگـــتر تعداد  

بیشتر ذکـــر را در خـــود جای مــی دهـــد

و کـــوزه کوچـــکتر اندازه کمــــتر، بنابراین 

نوشتن ذکــــرها تعـــداد مشخـــــص ندارد.

- با هر بار مشاهـــده چیزی در کــــوزه خـــدا

را شکــــر کنید و مبلغـــی از آن را به فقـــیر

دهیـــد و تمام محـــتویات از غـیب رسیـــده

را خالــــی نکنید و بخشــی همیشــــه داخل

آن باقـــی بمـــاند تا این رونـد تا زمانـــی که

صـــلاح باشد از این طریــق به شما برســـد.

❌نکات

✔️روز جمعــــه انتخابی در شهـــادت نباشـــد.

✔️هــر ماه قمــــری/شمســـی می تواند باشد.

✔️نگارش در حال پاکی با وضـــو انجام شود.

✔️به هیچ وجه کسی را از راز و وجود خـود

کوزه غیبی با خبر نکنید و در مکان امن

در داخل خانه یا تراس نگهـــداری کنید.

✔️افراد خانواده می توانند از وجود کوزه

مطلع باشند ولی از راز غیبـــی آن نه.

✔️ می توان با پارچـه سفید روی کــوزه

را پوشاند تا از دیدگان مخفی ماند.

✔️ممـکن اسـت در خواب محتویات

جدید کوزه اطلاع رسانـی شود.

✔️هــــر مـاه ۲ مرتبه می توانید 

داخل کــوزه را نگاه کنید.

⇑ این عمل برای همه جواب نمیده ⇑

⇑ ولی همه میتونن انجامش بدن ⇑

⇑ قراره به ناتوان کمکی برسه ⇑

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.
من فکر میکردم بدون اینکه خودمون بدونیم و اصلا خبردار بشیم می برند زمین چند هزار متری به اسممون می کن ...

شماهم امتحان کن

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

اسی ممنون 🙏 تا حالا خودت انجام دادی؟ 

واقعأ نتیجه داده؟ 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم بدون اینکه خودمون بدونیم و اصلا خبردار بشیم می برند زمین چند هزار متری به اسممون می کن ...

تا حالا کسیو دیدی از این کار نتیجه گرفته باشه 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

اسی ممنون 🙏 تا حالا خودت انجام دادی؟ واقعأ نتیجه داده؟

والا منم تازه دیدم اما انجام ندادم هنوز  ولی این خانومی هرچی تو کانالش گذاشته و انجام دادم نتیجه گرفتم 

و اینکه اگه انجام دادی نباید به کسی بگی  فقط میتونی به خانوادت بگی اما اونم رمز کوزه رو نباید بگی مثلا نباید بگی چیکار کردی  و کوزه رو جای امن بذاری

اسی ممنون 🙏 تا حالا خودت انجام دادی؟ واقعأ نتیجه داده؟

اگه به کسی بگی تاثیری نداره

والا منم تازه دیدم اما انجام ندادم هنوز ولی این خانومی هرچی تو کانالش گذاشته و انجام دادم نتیجه گرف ...

آهان ، باشه عزیزم ، ایشالا ماهم انجام بدیم و موفق بشیم🙏

آهان ، باشه عزیزم ، ایشالا ماهم انجام بدیم و موفق بشیم🙏

ان شاء الله فقط با نیت خالص انجام بده حتما اعتقاد داشته باش که انجام بدم میشه 

باشه گلم مرسی 👌👌😍

اصلا به هیچکسی نگو هیچ کسی کوزه روهم بعد اینکه ختم تموم شد جایی بذار که هیچکس پیداش نکنه و دور کوزه هم یه پارچه سفید بپیچ

ان شاء الله فقط با نیت خالص انجام بده حتما اعتقاد داشته باش که انجام بدم میشه

چشم عزیزم 

اصلا به هیچکسی نگو هیچ کسی کوزه روهم بعد اینکه ختم تموم شد جایی بذار که هیچکس پیداش نکنه و دور کوزه ...

نه خیالت راحت اصلأ به کسی نمیگم 

یه جای خوب تو خونه سراغ دارم کوزه رو اونجا قایمش میکنم که کسی پیداش نکنه 

نه خیالت راحت اصلأ به کسی نمیگم یه جای خوب تو خونه سراغ دارم کوزه رو اونجا قایمش میکنم که کسی پیداش ...

ان شاء الله که به خواسته ی دلت برسی فقطم ماهی دوبار توشو نگاه کن هروقت هم چیزی توش دیدی حتما همه شو خالی نکن یکمش بذار تو کوزه بمونه از اون چیزی هم که برداشتی کمی صدقه بده 

البته پایان همین متنی که گذاشتم خودش گفته چی هارو رعایت کنی

ان شاء الله که به خواسته ی دلت برسی فقطم ماهی دوبار توشو نگاه کن هروقت هم چیزی توش دیدی حتما همه شو ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ، همچنین شما 🙏🌷

چشم گلم همه ی کارایی که گفتی رو انجام میدم 

تاپیکتو ذخیره کردم از روش دستور العملشو نگاه کنم 

بازم ممنونم خدا خیرت بده ❤️