2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود نشم

144 بازدید | 9 پست

دوستم میگه روز اول سه تا ال دی بخور بعدش روزی یکی

اینجوری جواب میده واقعا؟

خیلی ضروره لطفا راهکاری دارید که برای خودتون جواب داده باشه بگید 

مچکرم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ال دی عوارض داره تا میتونی مصرف نکن

میدونم خیلی عوارض داره ولی کاملا یک دفعه ای قرار شده فردا برم کربلا و امروز تایم پریودمه

مجبورم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

کلا شروع کنی ب خوردن ال دی تا زمانی ک قطعش نکنی نمیشیروزی یکی

اخه سال گذشته ۵روز ال دی خوردم همین که رفتم نیشابور پریود شدم بازم🤦🏻‍♀️

بجز ال دی راهکار دیگه ای نیست که ادم پریود نشه؟

اخه سال گذشته ۵روز ال دی خوردم همین که رفتم نیشابور پریود شدم بازم🤦🏻‍♀️بجز ال دی راهکار دیگه ای نی ...

حتما قطع کردی یا یروز یادت رفته بخوری وگرن امکان نداره

روکین بخوری بهتره

نه واسه پریود نشدن هیچ راهی نیس دیگ

عزیزم بهت خ ش بگذره به جای ماهم زیارت کن با یک دفعه عوارض خاصی نداره

قربونت عزیزم ایشالا نصیبتون بشه

ممنونم

حتما قطع کردی یا یروز یادت رفته بخوری وگرن امکان ندارهروکین بخوری بهترهنه واسه پریود نشدن هیچ راهی ن ...

مرسی عزیزم🙏🏽