خیلی ضروره لطفا راهکاری دارید که برای خودتون جواب داده باشه بگید
مچکرم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم خیلی عوارض داره ولی کاملا یک دفعه ای قرار شده فردا برم کربلا و امروز تایم پریودمه
مجبورم
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
کلا شروع کنی ب خوردن ال دی تا زمانی ک قطعش نکنی نمیشیروزی یکی
اخه سال گذشته ۵روز ال دی خوردم همین که رفتم نیشابور پریود شدم بازم🤦🏻♀️
بجز ال دی راهکار دیگه ای نیست که ادم پریود نشه؟
عزیزم بهت خ ش بگذره به جای ماهم زیارت کن با یک دفعه عوارض خاصی نداره
قربونت عزیزم ایشالا نصیبتون بشه
ممنونم
حتما قطع کردی یا یروز یادت رفته بخوری وگرن امکان ندارهروکین بخوری بهترهنه واسه پریود نشدن هیچ راهی ن ...
مرسی عزیزم🙏🏽