2777
2789
عنوان

مهمونی که کنسل کرد و خساراتی که وارد کرد🥴😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا اینجوری میگی منم امتحان کردم به ای هیچ بدی نداشت.نعمت خدا هست ها یکم منعطف باشیم

منعطف چی مگه من لا اسی دشمنی دارم یا چه میدونم ناشکر خدام؟؟؟

این راهو امتحان کردم مرغ اب پز شده فریز میشه مزش بد میشه..همین😐

اکانت واگذار شد

صبحانه و ناهار و شام مرغ بخورین تا تموم شه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

فریز شد حالا چراداینقدر دیر کنسل کردنمیگعتید ک غذا پختید

دیر خبر داد که میخواد بیاد با این حال کلی تدارک دیدم و مرغ آبپز کردم که تند تند زرشک پلو درست کنم بعد از چند ساعت زنگ زد که برای شام نمیمونیم و باید چند جای دیگه هم سر بزنیم😐

اسی من یه فکر فان دارم 

😂غذای خونگی درست کن ببر بفروش 

یه غذای که خوشمزه و پر طرفدار باشه درست کن یکم سود بکش روش ببر بفروش هم خوش میگذره هم حیف نمیشه

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...