2777
2789

سلام خانوما کدومش بیشتر به درد میخوره کدومش بهتره من مستأجرم اصلا جای چیز اضافی ندارم لطفاً نظر بدین

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

گذاشتی بگو خوشگلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چی

میگی مستاجری بس وسایل اضافه به دردت نمیخوره این گهوارها هم فقد چن ماه اول که بچه بی حرکته بدرد میخوره من گهواره بچم فقد یکی دوماه استفاده شد 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

دومی نازه ...ولی من اصلا از اینا نخریدم براش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا مواظب جیگرگوشم باش🥲یا حضرت ام البنین خودت ضامن پسرم بشو ک سالم بدنیا بیاد🙏 الهی آمین🙏بچم تهدید ب سقطه توروخدا امضامو دیدی دعاش کن چیزیش نشه مرررسی😔😔دخترم چشم انتظار برادرشه🥲خدایا این بارم بهم رحم کن پسرمو بهم ببخش🙏

پس کلا هیچی نگیرم؟

بنظرم ی دست رخت خواب نوزادی بگیر من برا بچه دومم فقد ی دست رخت خواب نوزادی تهیه کردم 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36