2777
2789

سلام

سوالتون را در مورد اضطراب ها و مسائل تربیتی نوجوانتان بپرسید در اسرع وقت پاسخ می دهم.

ارشد روانشناسی، رواندمانگر، تراپیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دخترم کلاس هشتم هست خیلی استرسی هست 

وامتحان ریاضی تو خونه خوب میده اما مدرسه نه 

از معلم ریاضی خوشش نمیاد (انگار میترسه)همیشه استرس داره که جلو بچه ها ضایع نشه 

وکلا شبای امتحان مریض میشه 

(ضمنا من وپدرش اصلا برای درسش سختگیر نیستیم اصلا اصلا ) ممنون میشم یه مقداری راهنماییم کنید ؟

من پسرم ۸سالشه وقتی با دوستاش دعوا می‌کنه با دادو گریه میگه اینا منو اذیت میکنن دوستای خوبی نیستن و من نمی‌خوام باهاتون بازی کنم کلی حرف دیگه این مدلی و گریه بعدش ادامش میگه تو مدرسه هم هیچ دوستی ندارم کسی باهام بازی نمیکنه خیلی ناراحتم از این موضوع نمی‌دونم چیکار کنم بچه نسبتا آرومیه ولی ناراحت یاعصبی شه حرفاش رو با دادو بیداد میگه

پسرم ۵ ساله هست خیلی سخت به کسی بوس میده 

همش با مسخره بازی وشوخی ازدست دایی وعمو وهمه فرار میکنه 

واینکه خیلی تو جمع بهونه گیر میشه وهمش موقع بازی های دست جمعی بهونه میگیره که بازی نکنن چون خودش تو بازی نیست 

یا مثلا وسایل بازیش رو به بقیه نمیده برا بازی 

سلام توی خیابون که راه میرم رفتارام عجیب میشه مثلا خیلی سریع راه میرم یا اصلا به چشمای مردم نگاه نمیکنم اصلا خیلی یجوریم 

ولی وقتی حتی یک نفر پیشم باشه کاملا رفتارم تغییر میکنه اعتماد به نفسم فوق العاده میره بالا جوریکه از بین دوستام من کسیم که همیشه با فروشنده صجبت میکنم

این رفتارم برام آزار دهندس و باعث میشه هیچجوره نخوام که تنهایی برم بیرون 

میشه راهنماییم کنید پیش چه مشاوری باید برم و چطور قراره کمکم کنه؟

سلام.یه دختر پونزده ساله دارم که کلاس یازدهمه.رشته تجربی.مدرسه تیزهوشان. دبستانشو دوبار گذاشتیم جهشی بخونه.بدون هیچ درد سر و اضطرابی امتحان داد و بالا اومد.از هفتم هم سمپادی بوده.الان یکی دوساله که همش دستش توی موهاشه.مثلا یک تار موشو می گیره و با ناخن میکشه تا پایین.یا با دندون نوک موهاشو می کنه.درسش همین الانم خوبه و شاگرد اوله.یعنی منظورم اینه از روی ناراحتی اینکارو نمی کنه.واقعا دلیلش چی می تونه باشه.خودم ارشد بالینی هستم البته اصلا کار نکردم.اهان راستی  دخترم شبا تا ساعت ۴ صبح بیداره به خاطر درساش

سلام دخترم کلاس هشتم هست خیلی استرسی هست وامتحان ریاضی تو خونه خوب میده اما مدرسه نه از معلم ریاضی خ ...

دختر منم همینجوریه. برای منم توضیح بدید لطفاً چیکار کنم؟

من امیدم به 彡خـ♡ـدا彡 ، بعد خدا هم به 彡خداسـ♡ـت彡
من دختر پنج ساله دارم وقتی استرس میکیریتش دستشو می‌کنه تو دهنش یا لباسشو می‌کنه تو دهنش چکار کنم

می تونید مثال بزنید چه وقت هایی استرس می گیره و شما در اون زمان چه صحبت یا اقدامی انجام می دهید؟

از باباش کتک میخوره رو بقیه بچه ها پیاده میکنه باباشم همه جا مشاوره رفتم اثری نداشت

کتک زدن والد برای این نسل نابودگره. برای پدرش برید پیش روانپزشک توضیح بدید احتمالا با یک قرص SSRI سبک که دانسته یا ندانسته بخوره شرایطش بهتر میشه. پدرش کلا پرخاشگر است یا فقط با بچه اینطوریه؟ چندسالشه بچه تون؟ 

سلام دخترم کلاس هشتم هست خیلی استرسی هست وامتحان ریاضی تو خونه خوب میده اما مدرسه نه از معلم ریاضی خ ...

غیر از درس در موارد دیگه بهشون خیلی گوشزد می کنید که اشتباه نکنه؟ کثیف نکنه؟ مودب باشه و ....

برای استرسش چه توصیه های بهش می کنید. یا چه کارهایی براش انجام‌می دهید؟

من پسرم ۸سالشه وقتی با دوستاش دعوا می‌کنه با دادو گریه میگه اینا منو اذیت میکنن دوستای خوبی نیستن و ...

لطفا بفرمایید آخرین بار شما چه کاری براش انجام دادید یا چه توصیه ای بهش کردید؟