من دوماه قبل تصادف کردم بینیم شکست البته ۴ سال قبل عمل کردم، توی بیمارستان که عکس گرفتن همون شب گفتن شکسته باید بری پیش همون دکتری که برات عمل کرده، وقتی رفتم دکتر گف برو دوماه دیگه بیا همین الان نمیشه گفت که باز عمل میخاد، ممکنه خودش جوش بخوره خوب شه اخه ظاهر بینیم تغییر نکرده بود فقط درد داشتم با کبودی، سه روز قبل که میشد دوماه باز رفتم پیش دکترم عکس اینا گرفت که متاسفانه گفت خوب نشده و حتما باید عمل شی چون استخون اضافه میاره، میخاستم ببینم کسی اینجا تاحالا همچین مشکلی براش پیش اومده؟ چیکار کرده؟ هزینه عمل هم گفت ۸۰ میلیون دیروز پول رو براشون واریز کردم ولی اطرافیانم خیلی ترسوندنم همش میگن میری بدتر میشه و زشت تر میشه بینیت🥲توروخدا راهنمایی کنید چیکار کنم، برم یا ن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب حالا یه عمل زیبایی هم میگنی دیگه راستش من قبل عمل بینی م همش میخواستم یه جوری بشکنه بشه توفیق اج ...
عمل زیبایی که چهار سال قبل انجام دادم الانم دکترم گف دس ب فرم بینیت نمیزنم دیگ فقط شکستگی رو بر طرف میکنم ولی باز میترسم فرمش بهم بریزه😑 آخه خیلی خوشگل شده بود هرکی میدید سریع ازم آدرس دکترو میپرسید