2777
2789
عنوان

امروزتون چطور بود

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 52 پست
هیچی خوب بودم تا اینکه شوهرم باز اسکیت پاش کرد بره پاتیناژ اسکیت سواری رو مغز منبهش خوش میگذره

شوهرجدی نگیر😂😂توام پات کن برو رومغزش تلافی خیلیه ولی ازحق نگذریم مازنا بیشتر میریم رومخ طرف😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرجدی نگیر😂😂توام پات کن برو رومغزش تلافی خیلیه ولی ازحق نگذریم مازنا بیشتر میریم رومخ طرف😂

باورت میشه من محتاطم؟رو مغزش نمیرم حساسش نمیکنم از نقطه ضعفاش دوری میکنم اون برعکس

مامانم بیمارستان از بس گریه کردم جونی برام نمونده قلبم درد. می‌کنه همه وجودم انگار مامانم

الهییییییی الهییییییی چشه مادرتون باگریه چیزی حل نمیشه دعا کن براش قران بخون اخه باگریه خودتو هلاک میکنی مشکل مادرتون چیه؟؟

💩

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

باورت میشه من محتاطم؟رو مغزش نمیرم حساسش نمیکنم از نقطه ضعفاش دوری میکنم اون برعکس

کارت اشتباهه ک باید بگیری رو مغزش رنده کنی ک یاد بگیره هرچیزی متقابله. البته مازنا نازک دلیم رحم میکنیم مردا اینجور نیستن خوشبحالشون دلشون سنگ نمیگن طرف بش برمیخوره چیزی .

الهییییییی الهییییییی چشه مادرتون باگریه چیزی حل نمیشه دعا کن براش قران بخون اخه باگریه خودتو هلاک م ...

میشه تاپیک زدم بخونی نمیتونم تایپ کنم برات الآنم گریه ام گرفت تار می بینم حتی گوشی رو