2777
2789
عنوان

فیوز پریده کمک

133 بازدید | 23 پست

نقاشی داریم سه تایی تو یه اتاق میخوابیم فعلا مامانم و داداشم خیاری خواب بودن نمیشد رد شد اومدم از بغل دیوار زور بزنم خودمو برسونم چراغو خاموش کنم تعادلمو از دست دادم افتادم رو چند راهی پریز کنده شد جرقه زد الان دوتا از کلیدای فیوز پایینه بدمشون بالا دوباره جرقه نمیزنه؟ بالا سر مامانمه 

نه نمیزنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

چند راهی رو از پریز بکش و فیوزها رو بزن.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سه راهی از برق باید جدا کنی اگر مطمئنی برق قطعه. بعد دوباره باید فیوز رو بزنی.

کشیدم همه چیو از برق 

همه ترسم اینه فیوزو بزنم جرقه بزنه باز مامانم بپره بخوامم بیدارش کنم دوباره تیکه بزرگم گوشمه 

دآدم ولی هیچی کار نمیکنه، سوخته یا طول میکشه برق اوکی شه؟

اپارتمانین؟ 

اگه اره که باید بری فیوز کل ام‌ چک کنی 

سیم اِرت اگه عمل کنه فیوز از پایین میپره.

یه جعبه بزرگه که روش کنتر همه ی واحدا هستش. باید بری واحدتونو پیدا کنی فیوزشو بدی بالا.