2777
2789
عنوان

بیاید پوستم خیلی تمیز شد

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست
واسه کاهش وزن میخوری یا پوستت؟ بیشتر توضیح میدی

من جوش هورمونی میزدم یه نفر این پیشنهاد داد گفتم ضرر ندارد ولی خوردم واقعا خداروشکر تأثیر داشت حس میکنم یکم هم روشن تر شد پوستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه موقع خوردی ؟بعد مشکل پوستت چی بود

راستش من مخصوص برای پوست نمیخورم

من تو دوران کنکور هستم استرسم بشدت بالاست و خب همین استرس باعث جوش زدن زیاد صورتم شده بود که اکثرشم خیلی دیر خوب میشدن ویه جورایی لک میشد جاشون 

تو حالت عادی پوستم به جز دوران ماهانه اصلا جوش نمیزنه این دوران بخاطر استرس اظطراب اینا خیلی بد شده بود،به پیشنهاد مامانم گلاب رو هر شب قبل خواب خوردم برای ارامش اینا چون مامانم میگن خوردن گلاب باعث ارامش میشه،خلاصه یه هفتست من شبا قبل خواب گلاب میخورم برای ارامش اینا،حالا الان که دقت میکنم توی این یه هفته پوستم صاف تر شده جوش نمیزنم دیگه و به طور واضحی شفاف تر و بهتر شده

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊

ابلیمو و زنجبیل ناشتا پدر معده رو در میاره

اصلا توصیه ی خوبی نیس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
چه خوب بزار منم بخورم ضرر نداره

من یه مدت قبل تر ها حدود یه سال پیش رو پوستم میزدم شبا قبل خواب شنیده بودم برای پوست خوبه،اما خب اصلا خوب نبود برام،باعث جوش های سر سیاه شد 

اما خوردن گلاب خوب بود خداروشکر هر چند که به نیت دیگه ای بود اما با یه تیر دو نشون شد😅

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊