2777
2789

من بچمو بردم دکتر امروز ک اتفاقی مادرشوهرمو دیدم🤨اونم میخواست بره دید ک من رفتم دکتر بعد چن دقه اومد دنبالم تو مطب خلاصه نشستیم تا نوبت شد اصلا هم نپرسید بچم چشه ک اوردمش دکتر بعد بچمو برداشت رفتن با اسانسور منم از پله ها رفتم تا دارو شو سریع بگیرم چون تب داشت اومدم طبقه پایین اسانسور زده بود طبقه بالاس دکمشو زدم نیومد باز بدو بدو رفتم طبقه بالا دیدم بالاهم نیومده چن بار رفتمو اومدم بعد دیدم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم اسانسور اینجوری شد به یک اقا گفتم اونم میخواست بره مسئولشو صدا کنه بعد مادرشوهرمو بچم از بیرون اومدن مادرشوهرم هی پوز خند که عههه ترسیدی داشتی دنبالمون میگشتی خخخخ منو دیده منتظر دارو ام نگفته بهم ک میرم بیرون بخدا قلبم داشت وایمیستاد فک کردم اسناسور مونده بچه ۱ساله مگ تحمل داره تو اسانسور بخدا میخواستم اونجا گریه کنم بعدش اومدم خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهرم گفت چقدر ناراحتی دکتر چیزی گفته گفتم نه هی پرسیدو گفتم نه اخرش ماجرا گفتم اینم بره زنگ بزنه به ماددش به دعوا اخر سرم گوشیشو زده به زمین ن سر گوشی معلومه ن تهش الان مادرش فک میکنع من بهش گفتم😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برد که با خوش ویزیت کنه؟

ن کارش تموم شد من میخواستم برم داروشو بگیرم داروخانه طبقه همکفه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب الان مشکلش چی بوده بنده خدا کار بدی نکرده شوهرت چرا زنگ زده دعوا شما بی دلیل ترسیدی دیگهیا نمی دو ...

من فک کردم تو اسانسور موندن

کلا اخلاقش منو اذیت کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حب یکمی زیادی شلوغش کردی شوهرت هم بدتر از شما شلوغش کرده مادرش مگه چیکار کرده

من ک نگفتم بهش ولی خیلی ترسیدم از قیافم معلوم بود حالم خوب نبوده 

هیچ به خودش نگفتم نمیدونم شوهرم چرایکدفعه اینجوری کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس شما دنبال بهونه بودی همسرت رو بفرستی سر مادرش چون کار امروزش چیزی نبوده که

میگم ک اصلا نمیخواستم بگم از صبحم از دستش ناراحتم ک علت کارش چی بوده

میگ سرکار دعوام‌شد عصابم بهم ریخت سر مادرم خالی کردم

خودم از صبح باهاش قهر بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب قربونت احساس نمیکنی یجوری داستان و با پیازداغ بیشتر تعریف کردی که همسرت رفته دعوا کرده با مادرش؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫