2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی با درکه

2416 بازدید | 34 پست

وضع خانواده ی خودم زیاد خوب نیست خیلی مشکلات مالی دارن 

با هزار بدبختی جهیزیه تهییه کردن برام و دستشون درد نکنه 

تازه دو ماهه عروسی کردم 

اینجا رسم سال اول عروسی خانواده عروس عیدی میارن براش 

براش خواهرم سنگ تموم گذاشتیم و همه چی بردیم 

مثلا برنج مرغ گوشت آجیل شیرینی میوه و ... یه تیکه طلا 

اما شوهرم تا شنید خانوادم میخوان عیدی بیارن برام کلی اصرار که حق ندارن چیزی بیارن به خودشونم گفت 

گفت همه چی داریم ما توقع نداریم 

منم دلم میخواست جلو شوهرم سرم و بگیرم بالا بگم ببین خانوادم چقدر برام خرید کردن اما خب واقعا ازش ممنونم که پر توقع نیست 

خلاصه خانوادم اومدن خونمون هفته پیش و عیدیم و آوردن فقط یک کیلو آجیل و یک کیلو شکلات خریده بودن 

با یه هدیه 

عشقتون پایدار

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر عیدی آوردن و شب یلدایی دوران عقدم من آنقدر به شوهرم گفتم باید همه چی باشه و ... 

بنده خدا خیلی سنگ تموم گذاشتن 

من واقعا همش بفکر حرف فامیل بودم که نگن چیزی براش نیاوردن خانواده شوهرش 😐

الهی شکر

زیاد پیش مردم نگو خوبی های زندگیتو عزیزم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

ب نظرم رسما رو بذاز کنار با همسرت دوتایی سفت بچسبید بهم

من زیادی رو این چیزا حساسم اما شوهرم جلوم و میگیره 

الانم که حرف بچه اومده میگه اصلا من سیسمونی قبول نمیکنم 

خودم وام میگیرم برا بچم لباس و وسیله میخرم 

حتما خواهرت چندسال پیش ازدواج کردهالان همه چی گرونه

۳ سال پیش بود 

تو هر زمانی همیشه گرونی هست 

اون موقع ام یادمه بابام پول قرض گرفت تا خرید اونا رو 

امسالم برای من میخواستن قرض کنن🥲

خدا به پدر مادرت بیشتر بده که شما هم خوشحالتر بشی

به زندگی خودتونم برکت و سعادت بده

خوبه شوهرت با درکه خوبه شما قدرشو می دونی

خوشبخت باشید الهی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خوش به حالت ...فقط همینو میتونم بگمعزیزم خوشحالی و حال خوبتو جار نزن خیلیا چشم دیدنشو ندارنقدر شوهرت ...

بله درست میگی عزیزم 

برای کسی تعریف نکردم بیشتر اینجا مینویسم بعدا میام میخونم یاد اتفاقات زندگیم میوفتم 

من زیادی رو این چیزا حساسم اما شوهرم جلوم و میگیره الانم که حرف بچه اومده میگه اصلا من سیسمونی قبول ...

عزیزم من وضعمون خوبه اما از مادرم سیسمونی نکرفتم خودش کشت زشته گفتم ن حالا مادرم کرد طلا برا خودم بچم ولی هیچی نذاشتم بخرم خرج بچه من با منه و پدرشک فامیلیش رو داره  حتی جهاز مردی ک نمیتونه خونه زندگی بگیره چرا زن بگیره رسم ها ایرانی باعث. سختین اسون بگیزید 

هعی