2777
2789

چرا جوابشونو نمیده برعکس فکر میکنم بهشون پاداشم میده

ولی یکی مثل من چی اصلا منو میبینه

من تو عمرم خیلی حواسم همیشه بوده حق و ناحق نکنم

با اینکه فقیر بودم یتیم بودم چیزایی ک بقیه داشتنو نداشتم 

حتی حتی یادمه ۱۷‌سالم بود زمستون زیر بارونا یه مسیر طولانی رو میرفتم سر کار ولی هزار تومنم پیدا میکردم مینداختم صندوق صدقه 

حکمتش چیه

چرا باید یکی مث من پول زحمتشو بالا بکشن 

مولانا: پس زخم هامان چه؟   شمس:نور از محل زخم ها وارد می‌شود!

سلام

خدا خودش گفت طرف حروم خوارها رو میگیره؟

خواهرم هیچ وقت خدا رو با اون چیزی که میبینید قضاوت نکنید، چون پشت پرده هایی هست که خبر نداریم

مال حرام، زهره، آتیشه

قبل هرچیزی هم ایمان آدم رو میسوزونه و این بزرگترین بلا و بدبختیه 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

نمیدونم ظالم سالم خدا کیف میکنه از مغز متفکر حروم خورها. میگه به‌به چه خوب کار میکنه مغزش

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ظالم سالم خدا کیف میکنه از مغز متفکر حروم خورها. میگه به‌به چه خوب کار میکنه مغزش

مگه کاری داره اتفاقا خیلی آسونه حروم خوری و کلاه گذاشتن

سلامخدا خودش گفت طرف حروم خوارها رو میگیره؟خواهرم هیچ وقت خدا رو با اون چیزی که میبینید قضاوت نکنید، ...

چی بگم دلم پره

چی بگم دلم پره

عزیزم، نذار غم بین شما و خدا فاصله بندازه

هیچ‌ وقت هیچ وقت به عدالت خدا شک نکن

خدا گفته کسی ذره ای خوبی کنه ذره ای بدی کنه میبینه

من کسی که سالها بهمون ظلم کرد رو حتی نفرین هم نکردم، چون خدا میبینه و کافیه

و تاوان و عذابی بالاتر از این که خودش رو محروم کرد از خیلی چیزهایی که میتونست بهش برسه(معنوی)

و دعا میکنم عاقبت بخیر بشه

حضور اونها تو زندگیم بی حکمت نبود، باعث شد صبر یاد بگیرم

به خدا اعتماد کنید، خدا میدونه و ما نمیدونیم

نماز اول وقت به شدت اراده رو بالا میبره و کمک میکنه نگاهمون عمیق تر بشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اسی منم قبلا یکی از فامیلا ازم پول قرض کرد مقدار زیاد بهم برنگردوند بعدش یکی سرشونو کلاه گذاشت و ماشین و پولشونو بالا کشید الانم که چند سال گذشته وضعشون خوبه ولی اهل نماز و حلال حروم نیست و مریض شده با اینکه سنی نداره و معتاد هم شدن خداروشکر میکنم من بهشون ظلم نکردم چون ظلم گریبانگیر میشه دیر یا زود 

عزیزم، نذار غم بین شما و خدا فاصله بندازههیچ‌ وقت هیچ وقت به عدالت خدا شک نکنخدا گفته کسی ذره ای خوب ...

چقدر این جملتون دلنشین بود که گفتید نزار غم بین شما و خدا فاصله بندازه 

بهترین ها سهم دل مهربونت 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

چقدر این جملتون دلنشین بود که گفتید نزار غم بین شما و خدا فاصله بندازه بهترین ها سهم دل مهربونت

مهربونی از خودتونه و دلتون پاکه که میپذیره خواهر🌷