2777
2789

تو محل کارم یه آقایی هست

حدودا ۶۰ساله

البته تیپ و قیافش جوون تر میزنه

دو تا دختر داره هم سن و سالای خودم

۲۵یا۲۶

خانومش سالها پیش طلاق گرفته و رفته 

زمانیکه بچه ها ۵سالشون بوده 

و این آقا هیچ وقت ازدواج نمیکنه و این دوتا دختر رو خودش تنها بزرگ میکنه

همسرش طلاق میگیره و ظاهرا تمام دارایی و ثروت این آقا رو هم ازش میگیره

امروز از همکارا شنیدم که میخواد ازدواج کنه و دنبال یه خونه دو طبقه میگرده که یه طبقه دخترا و یه طبقه هم خودش و خانومش زندگی کنن

خیلی براش خوشحال شدم 

خیلی 

گفتم با این خودم این اقا دیگه کم کم داره پا به سن میزاره و دوسال یا سه سال دیگه دخترا ازدواج میکنن میرن 

و این اقا دیگه واقعا تنها میشه

که یهو یه چیزی همکارا گفتن ذهنم درگیر شد 

گفتن قرار با همسر سابقش ازدواج کنه به شرطی که همسر سابقش تمام ثروتی رو که بالا کشیده برگردونه

خود این اقا قبول کرده

اما دخترا قبول نکردن و حاضر نشدن مادرشونو ببخشن 

واسه آقا میخواد خونه دو طبقه بگیره چون بچه ها حاضر نیستن با مادرشون زندگی کنن

حالا عجیب اینجاست که وقتی هر کسی نظرشو بیان میکرد....

همه میگفتن بچه ها حق دخالت در این ازدواج ندارن و باید مادرشونو ببخشن !

همش دارم فکر میکنم اگر جای اون دوتا دختر بودم میبخشیدم یانه ؟

اون سالهایی که بی مادر زندگی کردن چی میشه...

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

نه نمیبخشیدم من شخصا

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب.. 

عجیب تر اینکه اون آقا چطور تونسته همسر سابقش رو ببخشه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

نه نمیبخشیدم من شخصا

همه میگفتن اون مادر میخواد جبران کنه واسه همین برگشته

چی رو میخواد جبران کنه ؟

چطوری جبران کنه؟

۲۰سال نبودشو

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
مادره مجدد ازدواج کرده؟

خبر ندارم

چه عجیب.. عجیب تر اینکه اون آقا چطور تونسته همسر سابقش رو ببخشه

وقتی قول داده هر چی پول و زمین و ملک ازت گرفتم برمیگردونم بهت آقا نرم شده قبول کرده

اون مادر بع بچه هایی خودش رحم کرده اون موقع؟

دلیل رفتنشو هیچ کس نمیدونه چی بوده

ولی اینکه به زور ببخشن مادرشونو توقع زیادیه

بهشون گفتم این اقا اگر دلش میخواد میتونه با همسر سابقش ازدواج کنه 

این مربوط میشه به نقش همسری و بچه ها حق دخالت ندارن 

ولی اونجاش که مربوط میشه به نقش و وظایف مادری کاملا حق با بچه هاست و حق دارن که نبخشن و نخوان باهاش زندگی کنن

باور میکنی الان من جای اون دوتا دخترم فقط با یه تفاوت🙂

چه تفاوتی عزیزم؟

همه میگفتن اون مادر میخواد جبران کنه واسه همین برگشتهچی رو میخواد جبران کنه ؟چطوری جبران کنه؟۲۰سال ن ...

ریدم تو این جبران بابا ۲۰سال بی محبتی بی مهری بی مادری با میلیارد میلیاردم جبران نمیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂