2777
2789

سلام من ی بچه ۱کوچیک دارم خیلی کم خون و بی بنیه شدم بیاید اصلا جون ندارم بزور ناهار درست میکنم فقط شیر میخوره غذا اصلا نمیخوره بخاطر همین من جونی برای کار کردن ندارم شوهرم خیلی غر میزنه خودمم اعصابگ خرده چیکار کنم بتونم مثل قبلا به کارام برسم زندگیم داره نابود میشه توروخدا خواهرانه اگه راهکاری دارید بهم بگید شوهرمم عاصی شده😭

کسی نیست بیاد کمک کنه ؟ هر وقت شوهرت خونه نیست بیاد بشوره بسابه  و عذا درست کنه ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه ؟ 

خونه ی بچه دار قرار نیست همیشه عین ویترین باشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن و استرس نداشته باش . دیگه تا یک مدت زندگیت با وجود بجه فرق کرده و نمیتونی مثل قبل بشی ‌ همه میگن وقتی بچه خوابه به کارات برس ولی واقعا اونموقع هم اونقدر خسته ای ک نا نداری ،من درکت می کنم و امیدوارم خدا صبر و توان هزار برابر بهت بده

این نیز بگذرد . . .

کسی نیست بیاد کمک کنه ؟ هر وقت شوهرت خونه نیست بیاد بشوره بسابه و عذا درست کنه ؟

نه بابا طبقه بالا خونه مادرشوهرمم اصلا کسی نمیاد بخاطر اونا تا بیان به شوهرم میگن اونا اومدن غذا پختن و دعوا وبحث میشه...

نه بابا طبقه بالا خونه مادرشوهرمم اصلا کسی نمیاد بخاطر اونا تا بیان به شوهرم میگن اونا اومدن غذا پخت ...

چه نفهمن واقعا .

عوص اینکه بیان کمک کنن . هنوز دعوا هم میندازن که چرا بقیه بیان کمکت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چند وقتشه ؟ خونه ی بچه دار قرار نیست همیشه عین ویترین باشه

۱سال بخدا هرچی به شوهرم میگم میگه نه مردم اینطورین اونطورین برو یاد بگیر بخدا روانیم کرده اعتماد بنفسمم رفته

چه نفهمن واقعا .عوص اینکه بیان کمک کنن . هنوز دعوا هم میندازن که چرا بقیه بیان کمکت .

دقیقا من باردار بودم استراحت مطلق خانوادم می اومدن کمکم انقدر دعوا کردن انقدر شوهرمو پپر کردن که فقط هفته ایی یکبار مادرم می اومد سر میزد سریع میرفت

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن و استرس نداشته باش . دیگه تا یک مدت زندگیت با وجود بجه فرق کرده و نمیتون ...

ممنونم ازت بابت دعای قشنگت و دلگرمیت بخردا ازبس شوهرم سرکوفت میزنه و الکی بهونه میگیره فکر میکنم فقط من بی عرضه هستم که نمیتونم