2777
2789

به هر کی می پرستید لطفا کمکم کنید اگه تجربه مشابهی چیزی دارید بهم بگید آخه من دیگه خیلی درمونده شدم به بن بست خوردم

ماجرا از این قرار هست که پدر من و شوهرم با هم همکار هستن ینی شریکن یجورایی به این صورت که مغازه و جنس و ابزار و مشتری های ۴۰ ساله کارگاه از بابای من هست و شوهرم اونجا کار می کنه حتی پدر من سهمی هم نمی گیره چون ما قسط داریم در عوض گاهی تو کار کمک شوهرم هم میده ، حالا از اونور قضیه هم بگم شوهرم هم خداییش همه جوره احترامشون رو نگه میداره و دوستشون داره و هیچ مشکل مالی خدایی نکرده اینا تو کار با هم ندارن و فقط و فقط تنها مشکلی که هست اینه که طرز فکراشون با هم نمی خونه مثلا چه کاری رو قبول کنن یا نکنن یا کدوم مشتری رو رد کنن یا نکنن ، پدر من رو مشتری مداری خیلی حساسه ینی تا بوده همین بوده ینی خودشم همینطوری کار کرده میگه هیچ کار از دم کارگاه ما نباید برگشت بخوره حتی شده ده ساعتم روش کار بشه بعد با پول ناچیز فقط کار مشتری راه بیفته از اونور شوهر من خسته شده از کار زیاد ینی خداشاهده نه جمعمون معلومه نه شنبه نه تفریحی نه مهمونی هیچی نمی تونیم بریم پولم که همه نسیه شده حالا خیلی اذیته شوهرم تو کار و الان دوساله که هی فقط داره تحمل می کنه حتی من بهش گفتم از اونجا بیا بیرون من ناراحت نمیشم نمیشه فقط تو تنها نیستی خاطر پدر مادرتم برام عزیزه خلاصه خیلی باهاش صحبت کردم الان انگار یکم راضی شده ولی از اینور من باختم خودمو چون میدونم که صد در صد بابام اینا ناراحت میشن خدایا منو بکش این وسط چرا منو وسط قرار دادی ؟ هر دو طرف آدمای خوبین فقط طرز فکرشون تو کار یکی نیست وگرنه همه رو سر همسر من قسم میخورن خیلی دوسش دارن حتی خود بابا مامانمم عاشقشن میدونن چقد پس خوبیه میدونن همه چقد ازش تعریف می کنن خودشونن کم خوبی نکردن در حق من و شوهرم ینی میخوام بگم اونا هم خیلی مارو دوس دارن ولی این کارگاه لعنتی ... آخه بابام خیلی رو کارش تعصب داره اصلا یه جور خاصی کارگاه و مشتریاش رو میخواد اگه شوهرم تنهاش بذاره نمی دونم چی میشه و چقد ناراحت میشه اصلا نمی خوام تصور کنم ولی احتمال میدم ازمون ناراحت بشن حتی از من هم چون میدونن اگه من نخوام شوهرم بابامو تنها نمیذاره ولی آخه بنده خدا خیلی اذیته تو این کار دو سال تمام داره اذیت میشه دیگه چقد بهش ظلم کنم آخه بحث کار و زندگی که یه روز و دو روز نیست آدم باید از زندگیش لذت ببره حتی از کارش هم، کاری که بخاطر ناراحت نشدن دیگران باشه چه ارزشی داره حتی؟ کاری که هر روز به خودت هزارتا فحش بدی که باید بری واسه چیه؟ خلاصه من اولویت رو شوهرم قرار دادم و بهش گفتم که بره از اینجا ولی از اینور دلم آشوبه اگه بابام منطقی برخورد نکنه و خودشون رو ازم بگیرن چی؟ من میمیرم آخه خیلی وابستشون هستم 

بچه ها لطفا بگید که چیکار کنم ؟ چجوری آرامش خودم رو حفظ کنم؟ اصلا چجوری قضیه رو مطرح کنم با خانوادم که کمتر ناراحتی پیش بیاد؟ زندگی بدون همچین پدر مادری چه شکلیه؟ من دارم دق می کنم آخه؟ اونا هم برام خیلی زحمت کشیدن، من شدم چوب دو سر سوخت 

عزیزم حق داری نمیشه که در مقابل پول ناچیز حمالی کنی پدرت اعتبارش براش مهم تره یا وضعیت مالی

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با پدرت صحبت کنی همینا رو بهش بگو

بگو ما جوونیم الان باید از جوونی و زندگیمون لذت ببریم ولی شوهر من همیشه نیست و سرکاره،شما بزرگی کن یکم راه بیا بامون یکم به نسل جوون اعتماد کن

نظر مادرت چیه؟به مادرتم بگو باهاش صحبت کنه

با منطقی صحبت کردن حل میشه بنظرم مسئله ی بزرگی نیست

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
عزیزم حق داری نمیشه که در مقابل پول ناچیز حمالی کنی پدرت اعتبارش براش مهم تره یا وضعیت مالی

اعتبارش، اصلا این آدم جنون داره برای راه انداختن کار مشتری گاها وامیسته برای کار بی ارزشی که دست مشتری ساعت ها کار می کنه ولی خب ذات اون وسیله بی ارزشه نمیشه پول زیادی گرفت تا بوده همین بوده ینی حتی وقتی واسه خودشم کار می کرده همینطوری کار کرده که اگه غیر این بود که الان ما تیلیغردر بودیم ینی می خوام بگم فقط واسه شوهر من اینجوری نیست از اونطرف شوهرم هم یخورده نازپرورده بار اومده هم میگه من میخوام کار شرکت های بزرگ رو بگیرم دستم کاری که نون و اب دار باشه نه کاری که الکی فقط وقتم رو بگیره ولی بابا میگه نه جواب همه رو باید داد این میشه که به اختلاف نظر می خورن شوهرمم دیگه انگیزه نداره برا کار کردن اونجا ینی هر روز با فحش دادن به خودش میره خب منم میبینم دلم میسوزه میبینم چقد زحمت میکشه میبینم چقد من و خانوادم رو دوس داره احترام داره این دوسالم اگه نرفته بخاطر همینا بوده خب در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته 

از اونورم بابامم خیلی حال بهمون داده کارگاه رو بدون اجاره در اختیارمون قرار داد با کلیه ابزار و مشتری های چهل سالش و یک قرون سهم از پول هم نگرفت برا خودش 

من واقعا نمی دونم تو موضع کدوم باید وایسم توروخدا راهنماییم کنین

خب همسرت میخاد کار دیگه ای راه بندازه؟بنظر خودت همسرت بدون پشتوانه پدرت می‌تونه پیشرفت کنه ؟باز دست ...

میخواد بره تو شرکت، درآمدش کمتره ولی ارامشش بیشتر

همینا رو به پدرت بگو 

یا اصلا یه نیروی کار دیگه هم  بیاره با هم کار کنن اینجوری همسرت هم یکم سرش خلوت میشه به زندگیش میرسه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

تا حالا گفتی تعطیلی نداشتن براشوهرت سخته؟ خسته شده به خاطر کار زیاد باید حرفاتو بزنی اول

اره عزیزم چند بار باهاشون صحبت کردم ولی بابام انگار دست خودش نیست و درسته سهم نمی بره و کار هم نمی کنه ولی یجورایی اختیار بیشتر دست خودشه که کار بگیرن دیگه همه کارارو می گیره

باید با پدرت صحبت کنی همینا رو بهش بگوبگو ما جوونیم الان باید از جوونی و زندگیمون لذت ببریم ولی شوهر ...

چندین بار تا حالا صحبت کردم متاسفانه پدرم الان ۶۵ سالشه و طرز فکرش رو هیچ جوره نمیشه عوض کرد خیلی باهاش حرف زدم در ظاهر قبول می کنه ولی باطن نه خب اختیار کارگاهم بیشتر دست اونه درسته کار نمیکنه یا سهمی نمی بره ولی اختیار مشتریا و کار گرفتن بیشتر دست اونه

از اون طرف هم شوهرم یکم نازپرورده بار اومده هم یکم احساسیه ینی دوس داره برا خانواده وقت بذاره برا دوتایی بودنمون حتی شده تو خونه نه صرفا بیرون و... صبح ساعت ۷ میره شب ۹ یا ۱۰ میاد حتی جمعه بخدا امسال ما یه عید درست درمونم نداشتم فقط و فقط دو روز کامل تو خونه بود

همینا رو به پدرت بگو یا اصلا یه نیروی کار دیگه هم بیاره با هم کار کنن اینجوری همسرت هم یکم سرش خلوت ...

نیروی کار که زیاد دارن ولی بازم نمی رسن یا اونا دلسوز نیستن کار پیش نمیره من نمی دونم چجوریه ولی مسئولیت شوهرم خیلی سنگین شده براش خسته شده