2777
2789

پیرو تاپیک آرشام تهرانی کیه 

کلی خندیدم واقعا

ولی یه چی فکرم رو درگیر کرده واقعا چی میشد آدم اینطوری عاشق میشد؟حس کمبود محبت باعث شده به اینجا ها فکر کنم واقعا 

اصلا کسی هست انقدر حواسش به همه چیز باشه؟

اگه میشه ریدم تو شانسم 

واقعا دلم عشق و علاقه میخواد

شما همچین عشقی داشتین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی من دقیقا عین رماناس عزیزدلم

طرف عاشق و دیوونه پیگیر میشه ها دخترو میدزده،دقیقا همون رمانا

🤣

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

ولی من دیدم چی عجیبی نیست

برای خودم اتفاق افتاده دقیقا مثل رمان ها

ژانر جنایی، هر روز در حال نابود شدنم

اخرشم پایان خوشی نداشت،مردم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

جدی هستی؟چه خوب واقعا

آره

خیلیا میشناسنم اینجا

دورت بگردم چه خوبی؟

طرف یساله ازدواج و عقد منو بهم میزنه نمیزاره عقد کنم 

یه چیز جالب بگم خودم خندم میگیره

من از دو تا خواستگاری که دست از سرم برنمداشت شکایت کردم این فردی که میگم ولم نمیکنه پلیسیه که پیشش شکایت کردم😂

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

من مشکلم برعکسههر کی از راه میرسه عاشقم میشه😐 شاید بگید واقعی نیست من توهم زدم ولی اینطورنیست

من متاهلم ولی فکرم درگیره شاید چون یکم مشکل داریم الان ولی هرکس یه جوری درگیره دیگه

ولی من دیدم چی عجیبی نیستبرای خودم اتفاق افتاده دقیقا مثل رمان هاژانر جنایی، هر روز در حال نابود شدن ...

دقیقا

یارو زندگیو زهرمار من کرد

محبت میکنیم به همدیگه هاااا ولی هیچوقت حس اون عاشق ها رو نداشتم هیچوقت راضی نبودم شایدم مشکل از منه

گول رمانا رو نخور زندگی همه همینه

دیگه مشکلات زندگی و درگیری های فکری وقتی برا این کارا نذاشتن