2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دعا گرفتن برام

176 بازدید | 6 پست

هواییم کردن از وقتی اومدن رفتن از خونمون منی که میرفتم بالا میگفتم فقط طلاق الان یجوری ام مطمئنم یکاریم کردن ک کوتاه بیام

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

خب خوبه که طلاق بده خوبیای شوهرتو ببین بالاپایین کن زندگیتو بساز عزیزم خصوصا اکه بچه داری

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوره بقره باز کن صوتی بخونه تا باطل شه

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

خب خوبه که طلاق بده خوبیای شوهرتو ببین بالاپایین کن زندگیتو بساز عزیزم خصوصا اکه بچه داری

قربونت بشم عقدم.نمیسازیم باهم اذیتم میکنه پارانوئید داره سادیسم خفیفم داره

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
قربونت بشم عقدم.نمیسازیم باهم اذیتم میکنه پارانوئید داره سادیسم خفیفم داره

اگه طلاق خاستی برو وکیل بگیر پارانوئید خیلی بده باید درمان شه تاوقتی خوب نشده نری سراغ بچه ‌.دعا معا رو ولش همش حرفه تلقین نکن ب خودت چهارقل روهمش بخوون

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.