2777
2789

ما خیلی سخت به هم رسیدیم،تا جدایی هم رفتیم ولی تهش قسمت هم شدیم...

ما با هم دوست بودیم هم کلاسی بودیم تو دانشگاه،یه بار من یه شعری براش نوشتم و دادم بهش فکر کنم حدود 6 سال پیش،اصلا فکر نمیکردم نگهش داشته باشه بعد این همه سال،امروز که از شیفت برگشت خونه،دیدم یه کادو دستشه،بازش کردم دیدم همون شعری که براش نوشته بودمو همونو قاب کرده که بزنیم به دیوار خونمون😭😭

خیلی حس قشنگی بود که بعد این همه سال دوباره اون شعرو دیدم اونم تو خونه ی خودمون،شاید هدیه ی گرون قیمتی نباشه،ولی جزو ارزشمند ترین چیزاییه که تو عمرم گرفتم🫠

شعرم این بود:

ندانمت که چه گویم تو هر دو چشم منی

که بی وجود شریفت جهان نمیبینم🤍

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پایدار باشید

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

اووووخیییییی گوگولیا 🥹😍❤️خوشبخت و پایدار باشین 🥰

مرسییی،همچنین عزیزممم❤️

نیمچه طبیب✨️؛هواخواه توام جانا و می‌دانم که میدانی که هم نادیده میبینی و هم ننوشته میخوانی❤️💍

ای جااانم

ان‌شاءالله روز به روز خوشبخت تر باشید 💖

چقدر حالم خوب میشه وقتی بین این همه تاپیک خیانت چشمم به اینجور تاپیک هایی میخوره

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

چ عالی 😍منم ذوق کردم چه برسه به خودت😅

قربونت بشم❤️