2777
2789
یکم ترستو کنترل کن!بیشتر حیوانات واقعا هیچ خطری ندارن من وقتی تنهام حیوونام باعث میشن نترسم

🤣🤣من حاضرم با جن ها همنشین بشم ولی حیوون ها نهههه 🤣🤣🤣

میشه برای قبولیم دعا کنین . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه نامرد

ولی خب یه حس پشیمونی رو تو چشماش دیدم واقعا اما خب معذرت خواهی نکرد هیچوقت از کاراش پشیمون نمیشه و معذرت خواهی نمیکنه فقط میگه هردو مقصر بودیم تمام

ولی خب اون لحظه که در آوردم تو اتاق گریه میکردم نارحتی رو تو چشماش دیدم اما هیچوقت زبونش نمی‌چرخد معذرت خواهی کنه

نه کار بر جدیدم نه قدیم

الکی نگووووووو یعنی پارچه حریر ببینی حالت بد میشه واقعا؟

اره نمیتونم بهش دست بزنم

دستم بخوره بهش تا چند ثانیه دلم میخواد جیغ بزنم🙂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

وای عجیبه خیلی نباید به اطرافیانت بگی چون میتونن اذیتت کنن

اره نمیگم

از بچگی این جوری ام برای همین به جنس لباس ها و.. خیلیی حساسم😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!