2777
2789
عنوان

حسرتش ب دلم میمونه😭😭😭😭

817 بازدید | 49 پست

یبار ‌پسرم املاش خوب بشه 

بخدااز ساعت۱ناالان دارم باهاش تمرین میکنم کلاس اول هیچییییییییی یاد نمیگیره یعنی الان خوب مینویسه ها تو مدرسه افتضاح 

خیلی بی دقت غلطتش همه مسخره 

پاکیزه مینویسه پاکیز 

هروقت مینویسه حروخت

ادب مینویسه عدب

صاف مینویسه ساف

ریاضیش خیلی بلده ولی امتحان امروزش هیچی ننوشته فقط دوتا سوال چون بشدت دستش کنده 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل تمرکز نداره؟

چجوری‌متوجه بشم 

حواسش پرت هست 

مثلا یبار فرستادمش هویج‌بخره خیار خرید میره مغازه یادش میره یماد خونه میگه سیب زمینی میخواستی حالا من پیاز میخواستم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
کلاس اول لازم نیست این همه کار کنید شاید مشکل تمرکز داره من پسرم اوله در حد نیم ساعت روزی املا میگیر ...

روزای اخر‌معلمش‌میگه نمیذارم بره دوم 

تموم‌تلاشم دارم میکنم 

خسته نمیشه هی بهش استراحت میدادم 

ولی واقعا اعصابم بهم میریزه 

بخدا توخوخه خوب مدرسه افتضاح

نمیدونم چی بگم 

ولی تورو خدا دعواش نکنی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

ی بچه ای رو میشناختم مثل پسر شما بود ریاضی خوب اما املا و واژه هارو یاد نمیگرفت. البته تا حدودی برای کلاس اول عادیه اما خب!!! معلمش گفت شربت امگا سه بهش بدین، دادن موثر بود الان واقعا املاش بهتر شده. امگا سه باعث افزایش هوش میشه اگه اشتباه نکنم. اما خب گرونه شربتش یخورده پیشنهاد میکنم با پزشک اطفالم مشورت کنین بگین نسخه کنه

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

منم بچگیم اینطور 

و املا کلن یه مصیبت بزرگ بودم مادرم به پیشنهاد یه معلمم برد منو پیش روان پزشک یادمه بچگیم نزدیک به ۳۰ جلسه روان پزشک و روان کاوی رفتم اخرم پزشکه مامانم گفت دخترت تقریبا ای کیوش در حد خیلی باهوش و نابغه است 

من بعد ها من دو بار تو جشنواره خوارزمی رتبه اول و دوم کشوری اوردم 

رتبه کشوری شطرنجم دارم و رتبه جهانی ریاضی دارم 

الانم پرستارم و ویولن می زنم و تو یوتیوب فعالیت با درامد بالا دارم 

چون املاش بده دلیل بر کم هوشیش نیست گلم 

جالبه بگم هنوز با تعداد دندونه های س و ش مشکل دارم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
چند سال دیگه میری دفتر املاش رو میاری و به اشتباهاش میخندی

میترسم از اینکه معلمش نذاره بره دوم

فقط هرکاری میکنی ،خاطره بد نذار از کلاس اولش بمونه ، چون از درس زده میشه

احتمال زیاد تمرکز نداره و استرسی و اعتماد به نفس کم داره 

سعی کن فقط ازش تعریف کن ، حتی اگه فقط یک کلمه درست بنویسه 

آرامش روان تو این سن خیلی مهمه چون به شدت روی هوش ریاضی‌ش تاثیر گذار هستش

🦩خستم مثل مادرشوهری که دختره دم بخت داره ولی واسه عروسش خواستگار میاد😑