2777
2789

دیروز تو کوچه ای که یکی از درای ورودی دانشگامون اومده بود دنبالم،بعد سر یه چیز چرت عصبانی شد بازومو گرفت هولم داد جلو بلندم بهم گف برو بشین تو ماشین دیگه اه،دو سه تا از هم ورودیامم دیدن.(تاپیک قبلیم گفتم)

واقعا خستم کرده دیگه با این کاراش.کل دیشبو گریه کردم،کلا چشام پف کرده بودن،صبح زودم پاشدم رفتم خونه مامانم.(بابام رفته شهرستان دیدن خاله اش که سکته کرده،یعنی بابام خونه نبود که بخواد چیزی بفهمه)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بعد دو ساعت بعدش همسرم زنگ زد،یه دسته گلم آورده بود برام،به خودشم رسیده بود.مامانمم که داماد پرستیش گل کرده بود.روبوسی کردن،اصرارم کرد که بشین برات صبحونه بیارم.(اینم از خداخواسته نشست،در حالی که میدونم این صبحونه نخورده از در نمیره بیرون)

من محل ندادم بهش،مامانم گلو گرفت گذاشت تو آب که یه موقع نپلاسه.

حالا من که چیزی نگفتم قبل ناهارم برگشتم باهاش.فقط گلو نیاوردم گذاشتم پیش مامانم بمونه.از این ور قاطی کرده که پیش مامانت آبرومو بردی،شلوغش کردی،این کارات ینی چی،گلو چرا نیاوردی،..‌.

خلاصه اینم واسه ما خودشو چ..ص کرده حالا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موضوع حادی نیست

زیاد داشتیم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس