2777
2789
عنوان

چجوری اقدام کنم واسه بارداری؟

228 بازدید | 12 پست

سلام دوستان، ببخشید سوالم یکم طولانیه، من جلوگیری طبیعی میکردم کلی تاخیر داشتم و هنوزم پری نشدم، امرور بتا دادم زیر دو بود، اما الان دیگه میخوام اقدام کنم، یعنی نمیدونم چجوری، زمان خاصی داره یا هروقت ک شد اقدام کنم؟ از طرفی از الان استرس گرفتم ک نشم، وقتی هم اقدام کردم باید صبر کنم ببینم پری میشم یا اینکه راهی وجود داره ک ز دتر تشحیص بدم باردار شدم؟

خوااااااااهش میکنم راهنماییم کنید

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

برو دکتر از و سونو بده ببر بهش نشون بده مشکلی کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشی شروع کن اسید فولیکم بخور هرشب 

14روز قبل از پری هم برو اقدام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر از و سونو بده ببر بهش نشون بده مشکلی کمبود ویتامینی چیزی نداشته باشی شروع کن اسید فولیکم بخ ...

من حقیقتش فقط آز دادم، یعنی از امشب فولیک اسید بخورم حله؟

من باید بیست دی پری میشدم اما تا حالا نشدم، اصلا تاریخش از دستم در رفته😒

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
سلام عزیزم تا یک سال اگه نشد برو دکتر نمیدونم من که هر چی رفتم خسته شدم ونشد

ان شاالله ک تا عید دامنت سبز میشه عزیزم😍

علاوه بر اونها قمر در عقرب نباشه اخرشب باشه همه ی اینا تو کتاب ریحانه بهشتی گفته حتما بخر یا سرچ کن ...

قمر در عقرب چی هست؟

برو دکتر من قرص میخوردم الان رفتم دکتر آزمایش قبل بارداری دادم فردا میرم نشون بدم روز تخم گذاریت پید ...

یعنی برم به دکترم بگم میخوام اقدام کنم؟ خودش بهم قرص میده و تاریخ تخمک گذاریمو مشخص میکنه؟

من حقیقتش فقط آز دادم، یعنی از امشب فولیک اسید بخورم حله؟ من باید بیست دی پری میشدم اما تا حالا نشد ...

سونو هم بده 

بله اسید فولیکم حتما شروع کن 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚