سالگرد گدرم خرداد ماهه حالا خواهر زادم میخوام اردیبهشت عروسیشو برگزار کنه. بنطرتون زشت نیست؟ بی احترامی نیست؟ خواهرم میگه دیگه رسم برگزاری سالگرد توی فامیل لغو شده پس اشکالی نداره. ولی میگم این بخاطر کم شدن هزینه اس. ولی باید حرمت رو تا سالگرد حفظ کرد. بنطرتون من زیادی حساسم؟
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سالگرد رو قبل عروسی بگیرید مثلا همین چند روز اینده
و اونا هم عروسی رو اردیبهشت هر وقت دوست داشتن
مهم گرفتن سالگرد هست ک یعنی رد شده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ما سخت نمیگیریم بعد چهلم میگیریم فقط خود عزادار رعایت میکنه تو مجلس همین
منم همین پیشنهاد رو دادم مادرم قبول نمیکنه. کلا بینشون اختلاف افتاده. احساس میکنم دارن با هم لج و لج ...
خب این بده الان این وسط مادر باید کوتاه بیاد یک نفرع ولی اون دختر خانواده شوهرش هستند و..