چه اتفاقی چه حرفی چه اذیتی چه چیزی واستون پیش اومده که باعث شده حتی تو خوشیاتونم حالتون بد باشه و مطمئن باشید که قراره همچنان تا آخر عمرتون این هرلحظه سردرد و هرلحظه خودخوری تو مغزتون بمونه که حتی تو خوشیاتون تا آخر همینجور حالتون بد بمونه؟اصلاتوهمچین شرایطی هستین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی نمیدونید انقدر راحت راجبش حرف نزنید برید یه سر تاپیکای رهگذر رو بخونید بفهمید چقدر سخته
نه نمیگم راحته که
منظورم این بود که این قضیه تا این حد که من منظورم بود آسیب نمیزنه به آدم که هرلحظه تا آخرعمر سرت و مغزت منفجرشه و تا آخرعمر خیلی شدید سردردوخودخوری و حال بدی داشته باشی
اره خب من منظورتونو بد متوجه شدمکنکور تو بازه خودش خیلی وحشتناکه بعدش اسیب روحی چندانی ندارهاما اسیب ...
آره دیگه منم منظورم اینه که کنکور تو بازه ی زمانیه خودش اونم نه خیلی شدید حالا یا کم یا فوقش درحد متوسط شاید باعث شه نگرانی در موردش داشته باشی اما بعدش آسیب روحی چندانی برا طرف نمیمونه من بیشتر درمورد حرف و اذیتایی که باعث بشه هرلحظه شدید سردردوخودخوری داشته باشی حتی تو خوشیاتم حالت بد باشه و بدونی بابتشون تا آخرعمرت حالت همینجور میمونه من منظورم بیشتر این چیزا بود. انشالله چه کنکور چه تو هر چیزی موفق باشی 🌸