2777
2789

بچه ها من ۸ ماهه عروسی کردم قبلش ۴ سال عقد بودم منو شوهرم چون خانوادش این شهر نبودن همیشه پیش ما بود خلاصه من چند باری ک رفت و امد کردم دیدم دامادش همیشه بهم تیکه میندازه من چیزی نمیگفتم ولی هرسری فاصله میگرفتم تا اینکه خواهر شوهرم استوریای تیکه دار برام میزاشت ولی مادرشوهر و پدرشوهرم خوبن 

سری اخر که رفتم سر اینکه من با دامادش خدافظی نکردم مادرشوهرم این قضیه رو به شوهرم گف درحالی ک دامادشون اصلا روشو برنگردونده بود ک من باهاش خدافظی کنم و کونش سمت من بود سری های قبل هم یه بار دامادشون موقع غذا خوردن استخونو پرت کرد تو بشقابم در کل هم خانواده شوهرم اصلا باهام در ارتباط نیستن و یه زنگ بهم نمیزنن ولی وقتی خواهرشوهرم منو میبینه خوب رفتار میکنه جلوی شوهرم منم خوب رفتار میکنم اما میخواد سر به تنم نباشه الانم شوهرم دوباره میخواد اخر هفته دوروزه بره شهر اونا من بهش گفتم من نمیام هر سری که میام یه داستانی برام درست میکنن اونا دنبال حاشیه ن شوهرم اصلا قبول نمیکنه ک خانوادش مقصرن دیگه کلافه شدم الانم نمیدونم چجوری اخر هفته رو بپیچونم ک نرم اگ نرم به مادرشوهرم بگم چرا نبومدم هرچقدم اونجا سنگین برخورد میکنم یا خوب رفتار میکنم فایده نداره و اونا در هرصورت بهم استرس میدن و ارامشمو میگیرن

و اصلا دلم کشیده نمیشه برم پیششون

لطفا یه بهونه ای جز سرماخوردگی بگین ک براشون ارائه کنم🤣

احیانا کمر درد نداری؟😂

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میرم وهیچکس روهم به تخمدان چپم حساب نمیکنم

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اخه ادم حسابشون نکردم هم باز حرف در اوردن برام

بخدا همین اینابخاطر انرژی منفیکه به خودت میدی تلقین میکنی اصلا برات مهم نباشه برو خوش بگذرون وباشوهرت کیف کن 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بخدا همین اینابخاطر انرژی منفیکه به خودت میدی تلقین میکنی اصلا برات مهم نباشه برو خوش بگذرون وباشوهر ...

شوهرا رو ک میشناسی خانوادشونو میبینن دیگ مارو تحویل نمیگیرن🤣

شوهرا رو ک میشناسی خانوادشونو میبینن دیگ مارو تحویل نمیگیرن🤣

اونکه اره ولی خودت رو به روز تو بحثاشون شرکت بده بغل شوهرت بشین میوه پوست بگیربرای خودت شادباش دامادشون هم کلا سگ محل کن 

بهت تیکه انداختن با خنده وشوخی بگیر وجواب بده

دنیاارزش عضه خوردن نداره