2777
2789
عنوان

کیا دوقلو دوست دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 50 پست
بله.

به ارث زیاد متکی نباش

من خودم قلِ دوقلو هستم و دوتا از خاله و سه تا از دختر خاله های مادرم دوقلو آوردن

من حتی محرک تخم آن خوردم ولی یدونه شد😁

البته اینم بگما دوقلو به هیچ عنوان نمیخواستم

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی...نامدار باشن

سلامت باشی عزیزم،،ممنونم.🌹🌹

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

ایشالا ک برات بشه مامان نی نی بشی 🫠❤️

انشالله هم من هم خودت...اصلاح سبک کن..‌درست میشه..همکارم رفت دکتر گیاهیی..پریوداش منظم شد

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

به ارث زیاد متکی نباشمن خودم قلِ دوقلو هستم و دوتا از خاله و سه تا از دختر خاله های مادرم دوقلو آورد ...

چرا دوست نداری؟؟خیلی باحاله

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

نه والا فقط یادمه رفتم داروخانه گفت یک ملیون میشه منم نگرفتم گفتم با یک بار اقدام که حامله نمیشم ماه ...

به سلامتی..قسمتت این نی نی ناز بوده که اون ماه بیاد تو دلت  

به ارث زیاد متکی نباشمن خودم قلِ دوقلو هستم و دوتا از خاله و سه تا از دختر خاله های مادرم دوقلو آورد ...

پس از چی بوده؟؟

منم دوقلو نخواستم و هیچ تلاشی هم برای داشتنش نکردم اما مادرم خودشم دوقلو باردار شده بود و چیزی جز ارث دیگه به ذهنم نمیرسه.

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

انشالله هم من هم خودت...اصلاح سبک کن..‌درست میشه..همکارم رفت دکتر گیاهیی..پریوداش منظم شد

تغذیمو درس کردم این ماه متوجه تخمک گزاری شدم.دارم تلاشمو میکنم.ازین دنیا هیچی جز بچه نمیخوام.شوهرم لج کرده فعلا.همه امیدم ب خداست🫠

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

چرا دوست نداری؟؟خیلی باحاله

من بچه دوممه 

بشدتتتت سخته و صبر ایوب میخواد

یعنی تو خانواده ما بر این باورند که هرکیو می‌خوایی نفرین کنی ، خدا بگو .بهش دوقلو بده 

ما کلاااا فراری هستیم

من مامانم فهمید یدونه است 

همون روز نماز شکر خوند بخدااا😂😂💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تغذیمو درس کردم این ماه متوجه تخمک گزاری شدم.دارم تلاشمو میکنم.ازین دنیا هیچی جز بچه نمیخوام.شوهرم ل ...

اونم درست میشه..الحمدالله که داری درمان میشی..انشالله تا اخر امسال نی نی بغلته

من بچه دوممه بشدتتتت سخته و صبر ایوب میخوادیعنی تو خانواده ما بر این باورند که هرکیو می‌خوایی نفرین ...

من که خیلی دوست دارم.‌باحاله..انشالله دو تا بچه هاتون سلامت وموفق باشن

پس از چی بوده؟؟منم دوقلو نخواستم و هیچ تلاشی هم برای داشتنش نکردم اما مادرم خودشم دوقلو باردار شده ب ...

فقط مادرت؟

من میگم بیشتر از شش تا سابقه داریم تو فامیل 

نمی‌دونم اون زمان دارو مصرف نکرده؟ حالا گیاهی یا صنعتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که خیلی دوست دارم.‌باحاله..انشالله دو تا بچه هاتون سلامت وموفق باشن

مرسی قشنگم 🌹

بارداری اولتونه؟

ایشالا که خدا یه دوقلوی خوشگل و سالم و صالح بهتون بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40