2777
2789
عنوان

دبیر جدی و خشک

97 بازدید | 9 پست

فکر می کردم دبیرا فقط با کسایی که پاچه خواریشون رو می کنن اوکین.ولی امسال فهمیدم میشه پاچه خوار نبود و به طرز فجیهی دبیر باهات متفاوت رفتار کنه و خودت هم ندونی چرا.

اینم بگم استاد خانوم هستن و این تاپیک منظور و این چیزا نداره.ایشون عین مرد ها هستن.جدی و محکم راه میرن و قدشون دو متر هست و خیلی لاغر هستن عین مدلینگ های آمریکایی و اصلا بچه ها موندن چطور دبیر شدن.موقع راه رفتن سرش رو خیلی بالا می گیره و از پایین چشم نگاهمون می کنه و با این که دبیر شیمی هست ولی بهش می خوره کم کمش تو آزمایشگاه بریکینگ بد کار کنه:)))😂

بچه ها بهش روز معلم گل دادن،برگشت گفت فکر کردید به مستمرتون اضاف می کنم خانوما؟و گل رو پس زد!!

یکی بهش ماگ شیمی داد.از نمره ی مستمرش کم کرد و گفت واسه این بود محدوده ات رو حفظ کنی:////.

روزی که کلی شاخه گل گرفته بودم(۱۲ اردیبهشت پارسال)،گفتم الان یه دونه اش رو اگه به این دبیرو بدم ضایعم می کنه ولی خب از طرفی دلم نمیومد به کسی ندم و به هر کدوم یه دونه اش رو داده بودم.بالاخره که گل رو بهش دادم برگشت گفت شما خودت گلی!!

امسال هم هر وقت دیدتم توی راهرو زده رو شونم و گفته یه تفاوتی با بقیه داری!:/

این رفتار ها خیلی عجیبن و برای یه دانش آموز هفده ساله حس وابستگی ایجاد می کنن:(((

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر اینکه به همه داده بودی اونم گرفت.ولی خوب کار خوبی میکنه هدیه نمیگیره چون شاید کسی نتونه بگیره ...

نه فکر نمی کنم.چون اگه وضع مالی بچه ها براش مهم بود،هر صبح با ماشین شوهرش که خارجیه جلوی پای بچه ها نمی کشیدن.یا همیشه نمی گفت من وضع مالیم عالیه و اگه درس نخونید راحت ولتون می کنم میرم بدبخت میشید خودتون.

نه فکر نمی کنم.چون اگه وضع مالی بچه ها براش مهم بود،هر صبح با ماشین شوهرش که خارجیه جلوی پای بچه ها ...

هعی چی بگم

ولش کن

تو‌ درستو بخون.

نظار رفتار آدما روت تاثیر بذاره فکرتو مشغول کنه، سال دیگه نمیبینیش