2777
2789
عنوان

چرا من اینجوریم😭

151 بازدید | 11 پست

من یه روز یکی از دوستام بهم گفت که قبلا موقع حرف زدن خیلی کم زبونت میگرفت

بعد ازش پرسیدم الان خوب شدم گفت اره

بعد از این حرفش من دیگه نتونستم درست صحبت کنم و همش سعی میکردم درست صحبت کنم ولی بدتر میشد 

الان هعیی دارم بدتر میشم 

مثلا تو خلوت خودم حرف زدنم بهتره

ولی جلوی دوستام استرس میگیرم حرف بزنم و بد میشه صحبت کردنم

به نظرتون دلیلش چیه 

حالم خیلی بده

هی سعی میکنم درستش کنم ولی بدترش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دوستات کی هستن که نتونی حرف بزنی؟

خودت رو تو شرایط صحبت کردن قرار بده همه از اول سخنران نبودن

چرچیل و پادشاه انگلیس لکنت زبان داشتن اما آدمای قوی بودن چرچیل حتی لکنتشو برطرف کرده

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
مگه دوستات کی هستن که نتونی حرف بزنی؟خودت رو تو شرایط صحبت کردن قرار بده همه از اول سخنران نبودنچرچی ...

مشکل اینه من توی خلوت خودم حرف زدنم خوبه ولی جلوی بقیه نه

درونگرایی....اگه فقد جلو دوستات اینجوری هستی دلیل دیگه داره غیر از دوستات کلا با همه اینجوری هستی یک درونگرا واقعی هستی ...من درونگرا هستم و نه با دوستام حتی خانوادم هیچوقت با هیچکی هیچکی حرف نمی‌زنم از همه دوری میکنم فقد با خودم حرف میزنم تو خلوت خودم همکار میکنم...((: ما درونگرا های اصیل همین هستیم دیگه..

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

مشکل اینه من توی خلوت خودم حرف زدنم خوبه ولی جلوی بقیه نه

بخاطر همین باید قوی باشی و دائم حرف بزن تو خلوت خودت زیاد حرف بزن و یسری جمله آماده داشته باش پیش دوستات بگو و تا میتونی حرف بزن

این دوستا تا ابد باهات نمیمونن این حقیقته اما اگه الان برطرف کنی واسه دانشگاهت ازدواجت محیط کاریت خیلی راحت تر میشه

پیششون حرف بزن زیاد و اصلا خودت رو نباز

درست میشه 

یه چیزی داشته باش که بقیه ندارن

مثلا تابستون درس بخون سال دیگه نفر اول کلاس بشی اینجوری اعتمادبنفست میره بالا یا یه رشته تاپ بخون زندگی الان نیست بعدا هم داره رو خودت کار کن

تنها کسی که تو این دنیا میتونه به هر کسی کمک کنه خودشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی