2777
2789
عنوان

نابینا هستم و تایپ با گوشی لمسی برام خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4744 بازدید | 215 پست
سلام عزیزم. ببینین به عنوان کسی که ۱۳ ساله داره تو موسسه نابینایان کار میکنه عرض میکنم. یه مقداری تم ...

سلام. شماره موبایل هم دارین زنگ بزنم؟
هرچی تمرین کردم نشد. واقعا کنده تایپم با گوشی لمسی و جای حروف رو نمیتونم راحت پیدا کنم و همینطوری شانسی میزنم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. شماره موبایل هم دارین زنگ بزنم؟هرچی تمرین کردم نشد. واقعا کنده تایپم با گوشی لمسی و جای حروف ر ...

سلام عزیزم خوبی؟ موفق شدی کیبورد وصل کنی؟

من چندروز پیش پسرم با اوتی جی  موس رو به گوشیم وصل کرد کارهم میکرد

ولی کیبورد امتحان نکردم شما امتحان کن

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ موفق شدی کیبورد وصل کنی؟من چندروز پیش پسرم با اوتی جی موس رو به گوشیم وصل کرد کاره ...

همین الان دادم به پسرم امتحان کرد وشد پیام نوشتم باهاش ارسال کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی؟ موفق شدی کیبورد وصل کنی؟من چندروز پیش پسرم با اوتی جی موس رو به گوشیم وصل کرد کاره ...

سلام. یه کیبورد داشتیم ولی یه سیم پشتش هست که جدا نمیشه و چند سال پیش بردیم موبایل فروشی به خاطر همین سیم نتونستن اون رو به گوشی وصل کنن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
سلام. یه کیبورد داشتیم ولی یه سیم پشتش هست که جدا نمیشه و چند سال پیش بردیم موبایل فروشی به خاطر همی ...

خب همون سیم رو بزن به اوتی جی 

و اوتی جی رو وصل کن به گوشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم حال شما خوبه؟من الان پست شمارو توی یک تاپیک دیدم و امضاتون خوندم  اومدم براتون پیام بزارم،شما که دل پاکی داری،میشه برای من دعا کنی و از خدا بخاب کمکم کنه؟بخدا دیگه خسته شدم ،ناامید نیستم ها،ولی از اینکه بخاطر بیماریم باعث رنج و عذاب شوهرم و دخترم هستم خسته شدم😭😭😭😭

کاربری سال ۹۶ هستم.
سلام عزیزم حال شما خوبه؟من الان پست شمارو توی یک تاپیک دیدم و امضاتون خوندم اومدم براتون پیام بزارم ...

سلام. حاجت روا باشین به حق قرآن و اهل بیت.
دعای مشلول و حدیث کسا خیلی عالیه.
و بهترین راه نزدیک شدن به خدا، انجام واجبات و دوری از گناهانه.
این روزا برای سلامتی و ظهور امام زمان زیاد دعا کنین صلوات بفرستین صدقه بدین. حتما امام که از پدر و مادر مهربانتر هستن دستتون رو میگیرن.

سلام عزیزم بله میشه هم کیبورد بلوتوثی و هم با کابل هردو نصب میشن به گوشی و کوچیک و قابل حمل هستن

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

سلام عزیزم بله میشه هم کیبورد بلوتوثی و هم با کابل هردو نصب میشن به گوشی و کوچیک و قابل حمل هستن

سلام خدا کنه یه روزی یه گوشی با کیبورد داشته باشم. با لمسی واقعا نمیتونم کار کنم.
با گوشی لمسیم یا ویس میدم فقط یا نهایتا صوتی تایپ میکنم.
یعنی میگم گوگل برام مینویسه.
ولی با لپتاپ و کامپیوتر که کیبورد فیزیکی داره خیلی راحت تایپ میکنم.

سلام خدا کنه یه روزی یه گوشی با کیبورد داشته باشم. با لمسی واقعا نمیتونم کار کنم.با گوشی لمسیم یا وی ...

برو دیجی کالا عزیزم میتونی کیبورد بخری یا از مغازه دارا بپرس امیدوارم کارت راحت بشه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

خیلی دوست دارم باهات حرف بزنیم

پیام بدین خصوصی.