2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام افتابگردون جان خوبی عزیزم؟! چه خبرا مامان خانم همه چی خوبه؟!

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

سلام عزیرم سه روز بعد بتام عالی بالا رفت و خوب فعلا همچی الان هفته هفت رو میگزرونم و منتظرم برم هفته هشت ا ایشاللع صدای قلب بچه رو بشنوم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما چطوری علاعمتون چیه من یکم هفته پنج و شیش درد و پهلوی چپم درد میگرفت اما خداروشکر لکه اینا ندیدم الانم دردام خوب شدم سینه هامم کمتر  درد دارن فقط اگ کار کنم یا وایسم سر پا دلم درد میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما چطوری علاعمتون چیه من یکم هفته پنج و شیش درد و پهلوی چپم درد میگرفت اما خداروشکر لکه اینا ندیدم ...

به سلامتی عزیزم زیاد استراحت کن اب زیاد بخور تند تند ادرارتو خالی کن خودتم گرسنه نزار، منم همینطورم عزیزم هفته ۷ درد پهلو داشتم رفتم بیمارستان برام سونو نوشت انجام دادم خداروشکر صدای قلبشو شنیدم،امیدوارم جفتمون بارداری خوب و راحتی داشته باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

به سلامتی عزیزم زیاد استراحت کن اب زیاد بخور تند تند ادرارتو خالی کن خودتم گرسنه نزار، منم همینطورم ...

انشالله ما فک کنم نی نی هامون آذر دنیا بیان 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله ما فک کنم نی نی هامون آذر دنیا بیان

آره عشقم سونو واسه من تاریخ زایمانو زده بود ۳۰ آذر

1
5
10
15
20
25
30
35
40