2777
2789
عنوان

از پس هیچ کاری بر نمیام

98 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها از سال ۹۳ عروسی کردم مستاجر بودیم حدود ۲ ماهه خونه دار شدیم از ۵ اسفند که اومدیم اینجا حدود ۲ماه من نمیتونم خونه مو مرتب کنم همش کثیفه خسته شدم بخدا 

شاید یعنی توان یه بشقاب شستنو ندارم 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

یعنی کلا از اول ازدواج اینجوری بودم فکر میکردم مستاجرم انگیزه ندارم خونه کهنه بود الان که نوست ولی باز نمیتونم یه لباس تا میکنم انگار کوه میکنم اصلا هیچ کاری نمیتونم بکنم فقط گریه میکنم

شاغلم تا ساعت ۴ سرکارم این ۱۱ سال تقریبا یکی دوماه یکبار کارگر میاوردم الان از لحاظ مالی تا شهریور هزارتومنم برامون نمیمونه که بخوام پول کارگر بدم چون کابینت و کناف و شیرآلات و شوفاژ و.... همه را چکی آوردیم

انگار یه استکان جابه جا کنم تریلی از روم رد میشه

تو کار بیرون و اداره ودرس خوندن و... اینجور نیستم خیلی زرنگم و فرزم

کمکم کنید دارم نابود میشم

نگید تنبلم چون نیستم اسمشو خودم تنبلی نمیزارم نمیدونم چیه هرچیه حالم بده

الان از ساعت ۴ اومدم یه قهوه خوردم افتادم رو تخت تو نی نی سایتم

اتاقو تاریک کردم و نشستم بچه هم راستی ندارم

خیلی خیلی خیلی خودمو بکشم پاشم نهایت یه شام فوری بزارم

واسه کارات لیست داشته باش، همه کارا رو باهم نکن. اول ساعت خوابت رو درست کن، لیست کن کجاهای خونه کثیفه و خودت رو مجبور کن انجام بده. آهنگ بزار همراه با کار کردنت، گوشیت هم اون تایم بزار رو پرواز که سمتش نری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا میام یک طرفو تمیز کنم اون طرف کثیف شده حسودیم میشه به کسایی که با عشق کار خونه میکنن

از اونور چون خونه کثیفه انجماد عملکردی میگیرم حتی یه حموم با دل خوش نمیرم چون در حمومو باز میکنم یه شامپو اینور افتاده لیف زمین افتاده سبد رخت چرکها پره

واسه کارات لیست داشته باش، همه کارا رو باهم نکن. اول ساعت خوابت رو درست کن، لیست کن کجاهای خونه کثیف ...

میام لیست میکنم میبینم اونقدر زیاده گریه ام میگیره

سلامخوراکتون چطورهخیلی اهل سردی خوردن که نیستید؟؟

خوراکم خوبه الان بگو پاشو بریم کوه میدویم 

بگو بریم سینما میدویم

بگو بشینیم تا صبح این کتابو حفظ کنیم نفر اول میام

میام لیست میکنم میبینم اونقدر زیاده گریه ام میگیره

وااا. مجبور نیستی همه رو توی یه روز انجام بدی، مثلا الان پاشو اگر ظرفی هست بشور، پذیرایی رو جارو کن و شام درست کن. مرتب تو خونه عود روشن کن و اسپند دود کن اینقد حس خوبی میده

وااا. مجبور نیستی همه رو توی یه روز انجام بدی، مثلا الان پاشو اگر ظرفی هست بشور، پذیرایی رو جارو کن ...

آخه مثلا ظرفارو میشورم میام میشینم میبینم وای چقدر لباس ریخته  میگم فردا لباسارو جمع میکنم دوباره فردا میشه میبینم شام ندارم شام میپزم میام میشینم میبینم دوباره ظرفا جمع شد

مرتب یعنی چند روز یکبار؟

ظرف که بیشتر از یک روز کثیف بمونه  خشک میشه کار خودت سخت میشه 

غذا هم دیگه حداقل یک وعده در روز رو درست کن مثلا نهار رو درست کن شام یه چیز سریع اسون درست کن 

سرویس هم بنظرم هفته ای دو بار اوکی باشه