2777
2789
عنوان

ضعیفی چشم بچه هشت ساله

65 بازدید | 4 پست

سلام مامانای گل پسر من چشمش ضعیفه با درجه مثبت دو و مثبت سه و استیگمات پایین با عینک زدن دائم نمره چشمش پایین میاد؟در اطرافیان کسی رو دیدین شما که بعد بچشون بتونن عینک رو بردارن؟شنیدم احتمال خوب شدنشون خیلی زیاده این درسته؟

من کوچیک تر از سن ایشون داشتیم تو خونه با شماره خیلی بالاتر و تنبلی الان که بزرگ شده ۲ شدن و تنبلی نداره دیگه

هربار اومد پایین تر شمارش خیلی بالا بود  شاید ۶ یا ۷ شایدم بالاتر

سلام، من خودم وقتی که ۲ یا ۳ ساله بودم این اتفاق برام افتاد، منتهی من تنبلی چشم به همراه آستیگمات داشتم، این روزا ضعیفی چشم در کودکان انگار عادی شده و مخصوصا در این نسل، چون در نسل خودم این اتفاق خیلی کم بود، و شاید ضعیفی چشم بچه ها در این نسل مثل ی اخبار تکراری میمونه، خودم به علت تنبلی چشم و کار نکردن یک چشم و ضعیفی یک چشم دیگر پد میزاشتم و بعدا به عینک کار کردم، خواستم بهتون بگم شاید این عینکی بودن تا ۱۸ سالگی بر روی بچه شما مثل خودم بمونه و بعد جراحی کنه، این نه بیماریه و نه نقطه ی ضعف ولی شاید بچه ها ناراحت بشن از اینکه چرا عینکی شدن و از شما مدام سوال بپرسن، حتما به بچه هاتون هم دلداری بدید و خودتون هم ناراحت نباشید چون واقعا چیز وحشتناکی نیست

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام، من خودم وقتی که ۲ یا ۳ ساله بودم این اتفاق برام افتاد، منتهی من تنبلی چشم به همراه آستیگمات دا ...

عزیزم ممنون گلم 

اره درسته این نقطه ضعف نیست فقط خواستم ببینم امکان بهبودش هست یا نه 

امیدوارم همیشه تنت سالم باشه عزیزم