2777
2789

تروخدا کمکم کنید

من صفر نیستم تقریبا خیلیا رو خوندی شاید ۳ ۴ فصل حذف کرده باشم از همشون 

درصدای ازمون جامعم افتضاحححه

میشه کمکم کنید تو این ۱۰ روز چه غلطی کنم بیاد بالا بخدا بدبخت شدم

امسال سال دومه پشتمه دیگه نمیتونم بخدا کمکم کنید از استرس  راهی بیمارستان شدم دو روز از مهر خیر سرم شروع کردم پیوسته تلاش کردم و الانم وضعم اینه احساس میکنم خدا واقعا منو نمیبینه😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خدا نمیدید چهار سال پشت موندم ولی آخر دید در اوج ناامیدی و خورد بودن وجودم منو دید ازش کمک بخواه پشتته

الان فقط آزمون جامع بزن خیالت راحت... تو ده روزتم درست استفاده کنی نتیجه میده نگران نباش♥

عزیزم منم خدا نمیدید چهار سال پشت موندم ولی آخر دید در اوج ناامیدی و خورد بودن وجودم منو دید ازش کمک ...

😭😭😭چی قبول شدی؟ 😭😔ببین واقعا خستم نمیدونم چجوری بگم مگه میشه این همه تلاش یه ازمون میزنم همش خالی و نزده حس میکنم نمیتونم چیزی رو بفهمم دیگه دارم روانی میشم

😭😭😭چی قبول شدی؟ 😭😔ببین واقعا خستم نمیدونم چجوری بگم مگه میشه این همه تلاش یه ازمون میزنم همش خا ...

من دندونم

سال اول کنکورم باید درصدامو میدیدی😂

بمرور خوب شد

الانم استرسو بزار کنار

با خودت تکرار گن بگو میرسم ب خواستم 

فقط لطفا از همین ده روزت ب نحو احسن استفاده کن

تو خدارو داری حتی اگ همه سرکوفتت میزنن🙂

من دندونمسال اول کنکورم باید درصدامو میدیدی😂بمرور خوب شدالانم استرسو بزار کناربا خودت تکرار گن بگو ...

ای وای😭😭😭 الان میگی من چیکار کنم تو این ده روز؟ ازمون مبحثی بدم جامع؟ چیکار کنم این نزده هام علطام کم شه حس پوچی دارم انگار از صفرم بدترم

از آزمونای ماز و قلمچی استفاده کن ک نکاتو برات جم آوری کرده

دقیقا همینارو میزنم باور کن مثلا شیمی میدم خیلی از نکات حفظیاتی بادم رفته از مسائل فرار میکنم زیست خیلی علط میزنم گیاهی مشکل دارم ریاضی فیزیک کم میزنم:(((((