2777
2789
عنوان

دستگاه تناسلي جنين

13199 بازدید | 89 پست

بچه ها من جاي خوبي رفتم سونو ان تي

ولي واسه تشخيص جنسيت اخرش ازش پرسيدم گف معلوم نيس ولي احتمال داره دختر باشه

وقتي ميگن احتمال داره يعني امكان اشتباه هس يا واقعا ميدونن؟؟ مگه دستگاه تناسلي هفته چند تشكيل ميشه؟؟

سونو دكتر معصومه ملكي صادقيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خیلی زود مشخص میشه .ممکنه تو همون سونو ان تی اول کامل معلوم شه که پسره.

فک کنم وقتی میگن معلوم نیست احتمالش هست که دختر باشه

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

آره به منم تو ان تی گفتن احتمالا دختره . یه ماه بعدم تو سونو گفتن پسره 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

من چندبار رفتم پيش ايشون

كارش خيلي خوبه

ميشه اگه عكس واضح از ان تي داري بذاري تا يه چي بگم بهت؟؟؟

يه راهي بلدم ببينم جواب ميده؟؟؟

اگه موقعيت جنين مناسب بوده باشه تو عكس

هفته چند هستی؟

آخه دستگاه تناسلی اول داخل بدنه بعد میاد بیرون به خاطر همین اولاش مشخص نیست، بعدم احتمالا از روی ضربان قلب جنسیتو حدس زده

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
پسر خیلی زود مشخص میشه .ممکنه تو همون سونو ان تی اول کامل معلوم شه که پسره. فک کنم وقتی میگن معلوم ...

تو ان تی به من گفت چه تخمیم داره ( ببخشید یه کم بی ادبیه ولی دقیقا همینو گفت) ولی دختره بچم

من تو ۱۸هفته و ۴ روز رفتم انومانی اصلا جنسیت رو نگفت چن بار که پرسیدم گفت بیشتر شبیحه دختره چون زیاد تکون نمیخوره گفتم چن درصد گفت ۸۰حالا نمیدونم حرفش درسته یا الکی یه چیزی گفت

دخملـــــــای من مامان فداتون👧👧