2777
2789
عنوان

خانواده ها اگ حد خودشونو بدونن ما عروسا پدرکشتگی نداریم باهاشون

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 48 پست
من باشم بهانه میارم و نمیرم، یه ساختمونیم، سالی سه چهار بار بیشتر نمیرم، اونم زنگ میزنن بیا کارت دار ...

اخلاق نداره شوهرم یکاری کرده جرئت نکنم چیزی بگم چندباری صحبت کردم دعوامون شد بدتر کرد، قشنگ میگه خونتو تو شیشه میکنم، تا وقتی چیزی نگم خوبه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاق نداره شوهرم یکاری کرده جرئت نکنم چیزی بگم چندباری صحبت کردم دعوامون شد بدتر کرد، قشنگ میگه خون ...

چون از بداخلاقیش ترسیدی و عقب کشیدی برا همین ازت سو استفاده میکنه، خودت رو چند بار به سلیطگی میزدی و هوچی گری میکردی شاید الان اونم عین خودت حساب می‌برد ازت

والله من بودم نمی‌رفتم میگفتم چراهرروز خونه مادرتو مادر تو مادره مادر من مادرنیست منک دم ب دیقه خونه ...

بخدا گفتم نمی‌فهمه بهونه میاره، خونه مادرم غرب تهرانه ما جنوب شرقیم خونه مادرشم نزدیکمونه میگ مادر تو دوره خونشون، در صورتیکه عین روز روشنه برام که اگ بعکسشم بود بازم همین بود اونوقت بهونه هاش یجور دیگ میشد

منم این مشکلاتو داشتم همش دعوا میکردم شما فقط هفته ای یبار برو دفعه بعدو بگو خودش بره خونه مادرتم هف ...

قیامت به پا میکنه لج میکنه میترسم بیفته رو دنده لجو نبره یا نزاره برم خونه مامانم یا نیاد، اخلاقش خوبه تا وقتی که من چیزی نگم و اون همه‌چی دست خودش باشه

اره حق داری من مجردم ولی جایی میخوایم بریم مامانم اینطوری میکنه دعوامون میشه

بخدا قدر خونه باباتو بدون شوهر زبون نفهم از هرچیزی بدتره، درد اینه پای حرف همه میشینه همه رو راهنمایی میکنه برا همه گوشه بدا من که میرسه...

قیامت به پا میکنه لج میکنه میترسم بیفته رو دنده لجو نبره یا نزاره برم خونه مامانم یا نیاد، اخلاقش خو ...

تاکی میخوای بترسی اولش لج میکنه بعد عادت میکنه فدای سرت نیاد خودت برو نبردت خونه مادرت توام نرو اصلن بیخیال بابا 

چون از بداخلاقیش ترسیدی و عقب کشیدی برا همین ازت سو استفاده میکنه، خودت رو چند بار به سلیطگی میزدی و ...

دیشب دادو بیداد کرد من فقط گفتم واقعا اینجوریه داری درست نگاه میکنی ما هر بار دیر میریم دادو بیداد که با من بحث نکن و... سکوت کردم

صبح بهش میگم انگار اشتباه کردم ارومم اونایی که داد ميزنن حقشونو میگیرن اونیکه آرومه همه میخوان زور بگن بهش حقشو بخورن، با لحن آروم و غمگین یهو داد زد آروم نباش منم خونتو تو شیشه میکنم، بخدا با ۱ بچه موندم چیکار کنم، تا وقتی نظری نداشته باشم خوبه

تاکی میخوای بترسی اولش لج میکنه بعد عادت میکنه فدای سرت نیاد خودت برو نبردت خونه مادرت توام نرو اصلن ...

دوستندارم به لجو لجبازی بکشه دوستدارم با زبون خوش ولی راست میگی من میترسم اونم از ترسم سوءاستفاده میکنه