2777
2789
مثلا شما ۳۵ باشی یکی ۳۴ نمیتونید دوست بشید؟ یا ۴۴؟

نه اونقدر فرقی نداره 😅 مثلا یه 18 ساله با یه 35 ساله، خوب افکارشون با هم فرق داره 

فاصله‌‌ٔ بین‌ تو‌ و‌ اهدافت یک‌ کلمه است:«اراده»🌱این‌ فاصله‌ را پر کن و باور‌ کن‌ هدفهایت‌ از آن چیزی‌ که‌ فکر میکنی به‌ تو‌ نزدیکتر هستند.🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دخترا توی بحث شوهر با پا پیش میکشن با دست پس میزنن؟

تا بوده همین بوده نمیتونن که بیان بگن بیا منو بگیر هولتم. مردا خودشون ده بار میان سمت خانوما تهش میگن تو آویزون من بودی

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

تا بوده همین بوده نمیتونن که بیان بگن بیا منو بگیر هولتم. مردا خودشون ده بار میان سمت خانوما تهش میگ ...

اره درسته ، ولی روی صحبتم با کساییه که وقتی کسی نمیاد می‌نالند خواستگاری نیست ، یکی هم پیدا میشه کلی براش توقع های رنگارنگ  میچینن 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

اره درسته ، ولی روی صحبتم با کساییه که وقتی کسی نمیاد می‌نالند خواستگاری نیست ، یکی هم پیدا میشه کلی ...

انقدر که رابطه ها سست شده خانوما و آقایون ترس دارن انقدر عمر ازدواجا کوتاس خانوما دنبال مهریه هستن انقدر فشار اقتصادی زیاد شده ۵تا سکه ام زیاده و کمتر کسی میتونه پرداخت کنه و هیچ چاره ایی نیست جز کم کردن توقعات از هر دو طرف 

کاربری پنجممه. از سال ۹۰ عضو بودم ولی پاکشون کردم 

انقدر که رابطه ها سست شده خانوما و آقایون ترس دارن انقدر عمر ازدواجا کوتاس خانوما دنبال مهریه هستن ا ...

دقیقا ، حق🖐️

ای کاش همه به این نتیجه برسند که زندگی ارزش کلاه گذاشتن سر هم و پیچوندن هم نداره ، این یه لقمه نون که با سختی بدست میارند و با دل خوش کنار هم بخورند و از لحظه لحظه ی زندگی لذت ببرند ، 

انصافاً نه مرد دنبال دوز و کلک باشه (از هر مدلش) نه زن دنبال کیسه دوختن برای مهریه

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن