2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه پس چرا قرار میزارین

نمیدونم والا اوایل باهم چت میکدیم بعد گفته شد که تو پیام کامل همو نمیشناسیم و اینا .برا اشنایی بیشتر حضوری همو ببینیم.الان نمیدونم واقعا چرا و بنظرت چجوری معلومش کنم 

اینه میخواد فقط ی هم صحبت داشته باشه رل باشه یا دوست معمولی ولی وقتی هیچ کدوم از اینا معلوم نیس ی حس ...

بله این موضوع البته دو طرفه است به نظرم شما هم این حقو داری و مطابق اون هدف و خط و مرزی که خودت داری باید پیش بری یعنی اولویتت باید تفکر خودت باشه اینجوری میشه دو طرف همو بشناسین

منظورم این مثلا فردا پس فردا یارو بگه بیا بریم فلان جا یا فلان کار کنیم اگه اوکی نیستی باید بهش بگی نه این که برای خوش اومدن او هررر کاری بکنی

نمی دونم منظورا تم را رسوندم یانه خلاصه در رابطه ای اول مراقب خودت و احساساتت باش عزیزم

الان میگه نظرت چیهچی بگم

در مورد چی نظرت چیه؟ اگه منظورش خودشه نظر واقعی بگو اگه به شناخت نرسیدی هم بگو با ی جلسه دو جلسه نمیشه چیزی فهمید که 

ببین ب نظرم حداقل ۶ ماه یک سال لازمه تا دو نفر کمی بتونن همو بشناسن مهم اینه احساسات کنترل بشه و وارد چیزای دیگه نشه

در مورد چی نظرت چیه؟ اگه منظورش خودشه نظر واقعی بگو اگه به شناخت نرسیدی هم بگو با ی جلسه دو جلسه نمی ...

اگه منظورش کلیت ارتباطه ببین بطور کلی حست بهش،چیه خب دیدی بعضی وقتا یکیو یکی دوبار میبینی میفهمی آدم مدنظر تو نیست 

در مورد چی نظرت چیه؟ اگه منظورش خودشه نظر واقعی بگو اگه به شناخت نرسیدی هم بگو با ی جلسه دو جلسه نمی ...

اره میدونم درسته.میگه نظرت راجب اینکه این هفته هم همو ببینیم چیه

درحالیکه من هنوز نمیدونم چرا باید بیشتر اشنا شیم.با چه هدفی .