2777
2789
دخترها خودشون پر ایراد هستند، به پسرها گیر میدننمیدونم چرا پارتنر ها هیچ وقت بو نمیدن

دخترا هرچیم ایراد داشته باشن

چون ایراد دارن طرف مقابل باید بو بده؟

بعد با اینکه انقد سطح پایین و چرکو و پلشته انتظار دارن عروسشون دکتر باشخ

آخه دکتر با همچین پسری ازدواج می‌کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا مینوشت دوسش دارممنم نمیتونم اصلا باعث میشه از طرف متنفر شم اه اه تصورشم حال ادمو بد میکنه

اه فکر کن ازدواج میکرد باهاش و .....🤣🤣🤣🤢🤢🤢🤢🤢

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

حالت تهوع دارم با خوندن اینحا تکمیل شد 🤦🏻‍♀️👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯👩🏻‍🦯

واقعا اصلا تصوراتم به گوه کشید😂😂🤢

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

بنظرم حقیقت داره،ما پکیجمون خراب بود ی تعمیرکار از نمایندگی اومد درستش کنه،واااای روز بدنبینید یعنی ...

😂😂😂😂

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

دخترا هرچیم ایراد داشته باشنچون ایراد دارن طرف مقابل باید بو بده؟بعد با اینکه انقد سطح پایین و چرکو ...

مگر اینکه دکتره کم داشته بتشه😂😂

دخترها خودشون پر ایراد هستند، به پسرها گیر میدننمیدونم چرا پارتنر ها هیچ وقت بو نمیدن

یچیزایی هست دست خود ادم مثلا بهداشت 

خب اون شورت صاب مردشو هر روز عوض کنه هر روزم بره حموم بو شاش نمیده

چرا دخترا باید به هر ننه من قمری راضی باشن