2777
2789
عنوان

سرماخوردم بدجور😭کنکوریم😭‼️

92 بازدید | 13 پست

آبریزش  

گلودرد 

بدن درد

لرز 

سردرد

رفتم دکتر فقط آزیترومایسین و دیفن هیدرامین داد

کلداکس هم خوردم

خوب نمیشممم

کنکوریم تو رو خدا بگید چیکار کنم سرپا شم

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️

غذای خوب بخور خوب بخواب

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب جوش بذار با یه قاشق اویشن یک ربع تا بیست دقیقه دم بکشه بعد یه قاشق عسل بهش اضافه کن 

گرم بخور برای درد گلو خیلی خوب همون لحظه اثر میکنه

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اب جوش بذار با یه قاشق اویشن یک ربع تا بیست دقیقه دم بکشه بعد یه قاشق عسل بهش اضافه کن گرم بخور برای ...

بذار امتحان کنم اگ خوب شم انقدر دعات کنممممم🥹🥹🥹

۲ بار رفتم دکتر میگن سرم نمیخواد😭😭😭

خب فقط سرم زود سرپا میکنه  باید اصرار میکردی

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

استراحت کن 

چایی زنجبیل بخور 

دارچین و زنجبیل دم کن 

نعناع دم کن

قرص نخور خوابت میگیره

عب نداره 

منم کنکوری بودم سرما زیاد میخوردم

طبیعی 

ادامه بده عزیزم

موفق میشی

امیدوارم ی روز همین سایت تاپیک بزاری که قبول شدی 

استراحت کن چایی زنجبیل بخور دارچین و زنجبیل دم کن نعناع دم کنقرص نخور خوابت میگیرهعب نداره منم کنکور ...

الهی فدات شم مرسی عریزم

میگم زنجبیل واسه گلودرد بد نیس؟