2777
2789

ک واقغا طبق تجربه و زمان فهمیدین نه از دهن دیگران، ب هر خال ب قول معروف مردا همه مثل همن...

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه واقعا ازخود گذشتیگی زیاد کارساز نیست ادما همیهش کسیو دوست دارن که خودش به خودش اهمیت میده این توناخودآگاه ادما تاثیرمیداره وباعث میشه اوناام بیشتر بهت احترام بذارن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

این‌ه بدیهای خانوادشو بهش بگم ممکنه اول دفاع کنه اما به مرور منو دور میکنه ازش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اینکه واقعا ازخود گذشتیگی زیاد کارساز نیست ادما همیهش کسیو دوست دارن که خودش به خودش اهمیت میده این ...

دارم عروسی میکنم ب نظرت بگذرم از طلا؟ نامزدم میگه بزار بعد عروسی میخرم برات 

من نامزدیم هنوز دوستم بودیم یک سال و نیم

اولش همیشه بهش میگم اره حق با توعه هر حرف تو میزنی درسته 

بعدش میگم اینجور کنیم کنار کارت بهتره ها فلان کنیم بهتره کنار کار تو

یجوری میفهمونم بهش کار تو بهتره حرف منم کنارش باشه لج نمیکنم باش بگم نه الا و بلا حرف من 

وقتیم ناراحتم مثل آدم میگم نمیگم وای خودش باید بفهمه من نميدونم میگم ناراحتم این رفتار و عوض کن

همیشه ام نمیگم مثلا وای فلان کارو کنیم واسه عروسیمون ک بقیه بگن وای چه خوب و اینا

هرکاری میخوا کنیم برای زندگیمون و عروسی یجوری بهش می‌فهمونم که برا اینک لحطه خوبی کنار هم داشته باشیم میخام ن حرف مردم اینجوری راحت گوش میده🙄😂😂

من نامزدیم هنوز دوستم بودیم یک سال و نیماولش همیشه بهش میگم اره حق با توعه هر حرف تو میزنی درسته بعد ...

عالی بوددد

من نامزدیم هنوز دوستم بودیم یک سال و نیماولش همیشه بهش میگم اره حق با توعه هر حرف تو میزنی درسته بعد ...

سلام بر سیاست مدار اعطم😁

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

والا سیاست مدار نیستم خودمم بی شیله پیله

منم مثل تو خیلی سادم ولی اشتباهه الان فهمیدم ی جایی باید غیر مستقیم ب کرسی بنشونی