2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی من شنیدم میگن رقص زن جلو زن حرامه گوگلم زدم بعضی جاها نوشته بودن کلا رقص حرامهمن گاهی اوقا ...

خب بستگی به مرجع تقلیدتون داره که نظرش چیه

ولی اون چیزی که من خوندم ، فقط جلوی نامحرم حرامه

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

واقعا؟حتی اگه خودم تو تنهایی ها واسه اینکه یکم شاد شم حالم عوض شه انرژی بگیرم یا ورزش محسوب بشه که و ...

تنهایی رو نمیدونم 

بین خانم ها هم میگن اشکال داره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

پس چه جوری جشن میگیرن کلا نباید جشن گرفت و شادی کردهمش ناراحت باشیم

چیزی که روحو خوشحال بکنه در واقع رقص نیست

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

ببخشید اینو کدوم مرجع تقلیدی گفتن؟

تمام مراجع روی این هم نظرن ولی من مرجعم رهبریه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تمام مراجع روی این هم نظرن ولی من مرجعم رهبریه

آها ولی فکر کنم اشتباه میکنید نمیدونم 

آخه من خونده بودم جلو نامحرم حرامه

وگرنه جلو محرم که مشکلی نیست

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

آها ولی فکر کنم اشتباه میکنید نمیدونم آخه من خونده بودم جلو نامحرم حرامهوگرنه جلو محرم که مشکلی نیست

نه من ته اینچیزا رو در اوردم 

چیزی که روحو خوشحال بکنه در واقع رقص نیست

من که واسه خودم تنها میرقصم هم روحم شاد میشه هم جسمم

خب یه نوع ورزشه

خیلی دوست دارم دلیلشو بدونم 

(منم میدونم با یاد خداست که دلها آرام میگیرند بعد عبادت و نماز آرامش واقعی حس میشه و روح بطور واقعی شاد میشه و کلا بحثش جداست )

آخه چه ضرری میرسونه

شما دلیلشو میدونین؟

واقعا؟حتی اگه خودم تو تنهایی ها واسه اینکه یکم شاد شم حالم عوض شه انرژی بگیرم یا ورزش محسوب بشه که و ...

تو تنهایی چرا باید حروم باشه؟ 

زن برای زن هم حرومه چون واقعا بعضی از زنا عین مرد هست نگاهشون یا میرن تعریف میکنن... 

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

نه من ته اینچیزا رو در اوردم

حضرت امام(ره) معتقدند که رقص در سه صورت حرام است:
1. باعث تحریک شهوت شود.
2. در ضمن آن مرتکب گناه دیگری شوند.
3. مفسده ای به آن مترتب باشد.
چنانچه رقص هیچ کدام از موارد سه گانه را در بر نداشته باشد چنان که در سؤال نیز چنین فرض شده است، حرام نمی باشد چه رقص زن در برابر زنان دیگر و چه رقص مرد برای مردها. البته می فرمایند که برای مؤمن سزاوار است که از لهو اجتناب نماید.
س: رقص زن برای زن بدون وجود نامحرم در مجالس عروسی، میهمانی ها و پارتی ها چه حکمی دارد؟
ج: اگر باعث تحریک شهوت یا ارتکاب گناه یا ترتب مفسده نشود، اشکال ندارد. (پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، ج 21، ص 90)

بفرمایید حرام نیست که

تو تنهایی چرا باید حروم باشه؟ زن برای زن هم حرومه چون واقعا بعضی از زنا عین مرد هست نگاهشون یا میرن ...

نمیدونم که گفتن کلا حرامه اونم فوقش جلو شوهر حرام نباشه

از نظر امام که حرام نیست اگه تعریف باشه که پس جلو زنا هم باید حجاب داشته باشیم که نکنه برن از مایی که موهامون یا بدنمون جلوشون یکم معلوم باشه برن جلو بقیه بگن

واسه حجابم که شنیدم گفتن جلو زنایی که مسلمان نیستن باید حجاب داشت چون میرن جلو شوهرشون حتی تعریف طرفو میکنن چون براشون عادیه ولی زنای مسلمان اینطور نیستن

1. باعث تحریک شهوت شود.
چنانچه رقص هیچ کدام از موارد سه گانه را در بر نداشته باشد چنان که در سؤال نیز چنین فرض شده است، حرام نمی باشد چه رقص زن در برابر زنان دیگر و چه رقص مرد برای مردها. البته می فرمایند که برای مؤمن سزاوار است که از لهو اجتناب نماید.
س: رقص زن برای زن بدون وجود نامحرم در مجالس عروسی، میهمانی ها و پارتی ها چه حکمی دارد؟
ج: اگر باعث تحریک شهوت یا ارتکاب گناه یا ترتب مفسده نشود، اشکال ندارد. (پرسش ها و پاسخ های دانشجویی، ج 21، ص 90)

تنهایی رو نمیدونم بین خانم ها هم میگن اشکال داره

1. باعث تحریک شهوت شود.