2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقص توی مجلس رقص حرامه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه عزیزم حرام نیست

اگه جلو نامحرم باشه و باعث جلب توجه نامحرم بشه ، یا توی مراسم های فسق و فجور انجام بشه حرامه

وگرنه ثواب هم داره مخصوصا برای شوهر🤭🤌

ديوانه‌تر از خويش كسى مى‌جستم،دستم بگرفتند و به دستم دادند🙌✨️

والا تازگیا یه بزرگواری ،نمره ارفاق معلمم حرام اعلام کرده😅 مگه قراره هرچی بگن تو گوش کنی خودت عقلت ...

واای شنیدییی

بعد من تو کتاب تربیت معلم خوندم گفتن اشکال نداره یه نیم نمره بری ارفاق کنی دل بچه رو شاد کنی و...

کتاب یه چی بعد بقیه یه چی میگن

نه عزیزم حرام نیستاگه جلو نامحرم باشه و باعث جلب توجه نامحرم بشه ، یا توی مراسم های فسق و فجور انجام ...

درسته ولی من شنیدم میگن رقص زن جلو زن حرامه گوگلم زدم بعضی جاها نوشته بودن کلا رقص حرامه

من گاهی اوقات واسه اینکه انرژی بگیرم حالم خوب شه یا اصلا یه ورزشی هم حساب بشه تنهایی برا خودم میرقصم الان اینم اخه حرامه

مجلس رقص؟مثلا یه جشن تولدی باشه همه هم خانم باشن بازم حرامه؟یعنی فقط بشینیم دست بزنیم؟یا دست زدنم نم ...

اره حتی مجلس رقص زنانه هم حرامه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

فقط رقص زن برای شوهر مشکلی نداره احکام میگه حرامه

واقعا؟حتی اگه خودم تو تنهایی ها واسه اینکه یکم شاد شم حالم عوض شه انرژی بگیرم یا ورزش محسوب بشه که واسه بدنم خوبه باازم حرامه؟تو جشن تولدی که همه خانم هم هستن حرامه؟پس یعنی اصلا نباید شادی کنیم🙁