2777
2789
عنوان

پدر شوهرم بهم گفت

2731 بازدید | 138 پست

منو همسرم یک ساله عقد کردیم پدر شوهرم  تو این یه سال نذاشته همسرم یه شب خونه ما بمونه تو این یک سال هم روهم رفته ۴یا۵بار خونشون خابیدم. دفه اخری ک خابیدم صبحش بیدار شدم برگشت بهم گفت اومدی کار کنی یابخابی اگه میخای بخابی برو خونه خودتون بخاب منم به همسرم گفتم دیگه خونتون نمیخابم 

الان دوباره گیر داده ک شب بمونم خونشون به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمون کارام نکن شوهرتم بکش طرف خودت 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

روزا باهم بیرون میرید؟

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

این که پدر شوهر نیست مادر شوهر وای چه پدر شوهری داری مادر شوهرت چی میگه

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما