2777
2789

چند جلسه اس برای مشکلاتم با خانواده نامزدم پیش مشاور میرم مادر شوهرم خیلی کنترلگره و همش میخواد تصمیماتشو تحمیل کنه همسرم باهاش دعوا کرده و حدودا دو ماهه بادخانوادش قهره و کلا دعوا بالا گرفته طبق گفته مشاورم مادر شوهرم خودشیفتس و چون پسرش زیر بار دستوراتش نرفته منو متهم کرده میگه تقصیر منه و من پر کردم پسرشو حالا میخواد یه کاری کنه ما جدا شیم تا پیروز شه منم نمیدونم چیکار کنم همسرم خونه اجاره کرده و کلا میگه میخواد قطع رابطه کنه تا اسیب نبینیم ولی خانواده من همش میگن نه اینطوری نمیشه و باید اشتی کنید

در گنگ ترین حالت زندگیمم

قدر شوهرتو بدون خ خوبه مرد آنقدر آگاه و عاقل 

ولی احترام رو نگه داره با حفظ فاصله و مرزها 

درباره سوالت آره مادر خودم بشدت و مریض گونه خودشیفته است زندگیم نابود کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با همچین آدمی از اول زندگیم تا الان برخورد داشتم این آدمای خودخواه حق به جانب کله شق و همچنینی زورگو و خودشیفته هرگز درست نمیشن چون ذات بشدت خرابی دارن تا زندگیتو خراب نکنه ولت نمیکنه حتی شده با در مهربونم وارد میشه اصلا آشتی نکن کاملا فاصله یگر اصلا یه جایی برو تو یک شهر نباشید یا حداقل یه منطقه دیگه برید بشینید یک ساعت فاصله داشته باشید کاملا فاصله بگیر خواست باشه اکثر آدمای این مدلی دست به جادو جنبل هم میشن خیلی مراقب باش یا اینکه با دو به هم زنی پاپوش درست میکنن اونقدر بلدن زندگی خراب کنن خودتم تعجب میکنی شوهرتون بزار تو مشتت 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

هم دوست خود شیفته داشتم و هم همکار خودشیفته و خوشبختاته با هیچکدوم دیگه ارتباطی ندارم‌. در مورد فامیل نزدیک به خصوص مادر و پدر، قطع رابطه کامل درست نیست.

حتما مستقل زندگی کنید. ولی قطع رابطه کامل نداشته باشید. رابطه را خیلی کم کنید. و رابطه هم رسمی ولی محترمانه باشه. اصلا در مورد جزییات و برنامه های زندگیتون چیزی نگین. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
هم دوست خود شیفته داشتم و هم همکار خودشیفته و خوشبختاته با هیچکدوم دیگه ارتباطی ندارم‌. در مورد فامی ...

خب اگ‌همسر یا بقیه بهشون آمار بدن چی 

من مادرم بشدت خودشیفته است تو تاپیکام هست هرکار میکنم جدا بشم نمیشه ی طناب جدید ب دست و پام میبنده 

دیگ خسته شدم ۳۹سالمه نمیزاره ن ازدواج کنم ن مستقل بشم تا لباس زیرمم گیر میده 

من با همچین آدمی از اول زندگیم تا الان برخورد داشتم این آدمای خودخواه حق به جانب کله شق و همچنینی زو ...

وای یه جوری ازش تعریف کردی حس میکنم واقعا در مورد خودش صحبت میکنی اتفاقا همسرم میگه بچه بوده مادرش برای پدرش دعا گرفته و دقیقا چند وقت یک بار یهو مهربون میشه میخواد خودشو بکشه برامون بعد یهو میزنه زیر همه چیز من همش میترسم ازش متاسفانه پدرشوهرم با ترفاندای مادرشوهرم خام شده و کل اموالشو به نامش کرده مادر شوهرمم به همسرم گفته اگر میخوای خونه بهت بدم خرید کنم عروسی بگیرم باید به حرفم گوش بدی همسرمم میگه من هیچی نمیخوام دخالت نکن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

عزیزم، وضعیت پیچیده‌ایه. این که همسرت رابطه‌اش رو با خانواده‌ش قطع کرده به خاطر مادر خودشیفته‌ش خیلی می‌تونه استرس‌زا باشه. مهم‌ترین چیز اینه که خودتو از این درگیری‌ها جدا نگه داری و روی رابطه‌ات با همسرت تمرکز کنی. اگه میخوای این رابطه حفظ بشه، باید با همسرت هم‌صدا باشی و تصمیمات رو با هم بگیرید. از طرف دیگه، باید مراقب خودت باشی و اجازه ندی که فشار خانواده‌ها روی رابطه‌تون تأثیر بذاره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

خب اگ‌همسر یا بقیه بهشون آمار بدن چی من مادرم بشدت خودشیفته است تو تاپیکام هست هرکار میکنم جدا بشم ن ...

داخل یک خونه زندگی کنید، کارتون خیلی سخته...شما باید مستقل بشین. برید یک شهر دیگه به بهانه ادامه تحصیل یا کار. ناراحت هم شدند، تقصیر شما نیست‌‌.‌

شوهرت عاق والدین نشه که بدبخت میشید

پس حقی که پدر مادر گردن بچه دارن چی فقط بچه باید به سازشون برقصه همسر من نه بی احترامی کرده نه توهین هیچی فقط ازشون خواسته دخالت نکنن تو زندگیش ولی اونا نمیفهمن

در گنگ ترین حالت زندگیمم

قدر شوهرتو بدون خ خوبه مرد آنقدر آگاه و عاقل ولی احترام رو نگه داره با حفظ فاصله و مرزها درباره سوال ...

من قبل از این اصلا همچین ادمی ندیده بودم حتی یه مدت برای اینکه پسرشو کنترل کنه به روانپزشک پول داده بوده که قرص دوقطبی تجویز کنه برای همسرم که از ازدواج منصرف شه همسرم میفهمه و از دکتر شکایت میکنه دکتر ام تا میفهمه همسرم فهمیده میگه تشخیص اشتباه بوده و ازین حرفا بعدا فهمیدیم مادرش بهش چند میلیون پول داده

در گنگ ترین حالت زندگیمم

هم دوست خود شیفته داشتم و هم همکار خودشیفته و خوشبختاته با هیچکدوم دیگه ارتباطی ندارم‌. در مورد فامی ...

همسرم میگه فعلا برای اینکه بیخیال بشه ارتباط نداشته باشیم الان نامزدیم هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم همسرم نمیخواد به من بی احترامی بشه چون مادرش خیلی بد دهنه میگه خودم چند وقت یه بار میرم میبینمشون تو نیا

در گنگ ترین حالت زندگیمم

همسرم میگه فعلا برای اینکه بیخیال بشه ارتباط نداشته باشیم الان نامزدیم هنوز سر خونه زندگیمون نرفتیم ...

اگه در این حد روی رفتارشون کنترل ندارند که علنا بی احترامی می کنند، چاره ای نیست. 

داخل یک خونه زندگی کنید، کارتون خیلی سخته...شما باید مستقل بشین. برید یک شهر دیگه به بهانه ادامه تحص ...

رفتم مشاوره گفت فرار کن برو یجایی اجاره کن یروز برو دیگ برنگرد تازه من ۱دهم کارای مامانمو ب مشاور گفته بودم 

ی خانم اونموقع تو نی نی سایت همین حرف شمارو گفت منم کنکور ارشد دادم شهر دیگ 

باز مامانم نذاشت گفت تبریز دوره و فلان 

انتخاب دیگم شهر نزدیک بود اجازه داد وگرنه آشوب بپا میکنه همه رو ب جونم میندازه تهمت خرابی بهم میزنه 

باز همون شهرم دستور داد پول خوابگاه نده دوروز تو هفته است صبح برو شب برگرد من بدبخت دوسال اینجوری آواره جاده ها بودم 

درسم تموم شده هنوز واس حتی نوار بهداشتی بهم توهین میکنه 

نذاشت برم سرکار گفت از خونه پرتت میکنم بیرون 

نذاشت خواستگار خوب داشتم پولدار تک پسر بیاد حسادت کرد گفت برو تو خیابون واسشون مراسم خواستگاری بگیر 💔

آبرو برام نذاشته پشت سرم پیش زن اداشهام آبروم برده بدگویی کرده حتی خونه برادر نمیتونم برم 

الان کنکورم بدم شهر دور باز میاد آدرس و تلفن اونجا رو میگیره ب بهانه نگرانم و مادرم و اداهای همیشگی نقش بازی میکنه اونجام آبرو برام نمیزاره 

خب اگ‌همسر یا بقیه بهشون آمار بدن چی من مادرم بشدت خودشیفته است تو تاپیکام هست هرکار میکنم جدا بشم ن ...

همسرم شمارشو عوض کرده و با هر کسی که با مادرش در ارتباطه قطع رابطه کرده اتفاقا خیلی درگیری پیش اومد همسرم از کارش انتقالی گرفت به شعبه دیگه و سپرد همه بگن کلا اومده بیرون ادرس خونه ام نداده بهشون چون من پدرم خیلی جدی و بد اخلاقه ماددش از پدرم میترسه اصلا سراغ خانواده ما نمیاد

در گنگ ترین حالت زندگیمم