2777
2789
عنوان

خانما زایمان کردم حالم خیلی بده

170 بازدید | 17 پست

سلام خوبید امروز میشه ۴ روز زایمان کردم سزارین از طرفی همش سرفه میکنم بخیه هام میسوزه از طرفیم ماشالله سینه هام پره شیره سنگین شده و سفت نوکم نداره بچم بخوره همش گشنشه چیکار کنم یکی به دادم برسه با بادکش شیرمو میدوشم میریزم شیشه میخوره نوکش زخم شده خیلی درد داره و میترسم

به نام خدایی که دیدارش مرگ است 🥲🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پماد بزن باید تحمل کنی بچه بمکه و الا اینجوری شیرت خشک میشه برو زیر دوش اب گر م ماساژ بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شقاق سینه گرفتی احتمالا. کرم شقاق بگیر نگران نباش اولشه عادیع

خیلی  درد دارم دردش بدرک شیرم همینجور میره رو زمین میره فقط دهن بچم نمیره از این میسوزم

پماد بزن باید تحمل کنی بچه بمکه و الا اینجوری شیرت خشک میشه برو زیر دوش اب گر م ماساژ بده

نمیمکه اصلا نوک نداره زیر اب گرم روزی یبار دوش میگیرم ماساژ مبدم ولی درد داره اروم ماساژ میدم

انشالله خدا برات اسون بکنه ، فقط اینو میگم عمر روز های سخت کمه فقط چند روزه میگذره و به راحتی میرسی و لذتشو میبری ، کدوم شب هستش که روز نشه ؟ همه اینا عادی هستش ۳ تا خواهر داشتم دیدم تو شرایط بدتر ولی تموم شدن اون روزا و شدن خاطره ، بعدشم ابجی هامم سینه هاشون اینطور بود باید سعی کنی شیر بدی میدونم سخته ولی تلاش کن برای منم دعااااا کن خدا به منم یه بچه صحیح و سالم بده😘😘🥰🥰😍😍😍🥰🥰 بهتون تبریک میگم مامان خانوم قدم نو رسیده مبارک خدا حفظش کنه انشالله

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40