2777
2789

سلام من ۴سال پیش عقدکردم شب خواستگاری بابام گفت۱۱۴تاسکه اونا اولش قبول نکردن گفتن یکمش پول باشه بابام گفت دیگ اینجا همه اینطورین ماام مثل بقیه 

خلاصه قبول کردند عقد کردیم ولی ثبت محضری دوماه بعدبود ک وقتی رفتیم ثبت کنیم شوهرم گفت یکم مهریه رو بیارین پایین بابام قبول نکرد گفت دیگ قبول کردی خلاصه ثبت کردیم ولی از اونموقه ب ببعد باپدرم لج افتاده میگ چ ا انقد اصرار ب مهریه بالاداشت حتما میخاد زندگیتوخراب کنه چشمشو دوخته ب مهریه وفلان درحالیک شوهرم هیچی نداره یدونه ماشینه فقط 

الان چهارساله بحث شدید راجب مهریه داریم میگ خواهرت ۱۴تاس توامم ۱۴تاش کن چرا بابات واسه اون یکی دامادش خونه خریده مهریشم کم انداخته ولی بمن ک رسید همه چی خشکید مهریتم بالاشد مگ نباید باتوافق باشه من وسعم ۱۴تا سکه هم نیس چ برسه ۱۱۴تا خلاصه من میدونم قصد دیگ ای ازاین حرفاش نداره زندگیمونه خوبه خداروشکر محضرها میگن باید بابات بیاد ک بتونی مهریتو کم کنی بابامم میگ من فوش نصفشو بیارم پایین 

اصلا موندم وسط نمیدونم چیکار کنم از یه طرف خودمم میگم فردا توآینده هیچی واسه من نمیمونه ولی از ی طرف میگم فعلا ک چیزی نداره باشه هم نمیاد بزنه ب اسم من ک حقو حقوقم خاستم هیچ کدومو نمیده فقط میگ ببخش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شمام بهش بگو میریم محضر به صورت محضری و رسمی 

حق تنصیف اموال

حق حضانت

حق طلاق

حق اشتغال

حق تحصیل

حق محل زندگی

و باقی حقوقمو بده همون ۱۴ تام مال خودت

اگر نمیخوای زندگیمون بهم بخوره و اعتماد داری بمن میدی

اگرنم نه دیگ اسمی از مهریه و مقدارش نمیبری تو ک نداری دیگ چ ۱۴ تا چ ۱۱۴ تا 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

زیر بار نرو برای کم‌کردنوگرنه سرو گوشش میجنبه حالا کی داره طلاق میگیره که اینجوری دعوا افتاده برای ک ...

اره همه میگن ولی خیلی تواذیتم اگ نبخشمم هرروز دعواس 😔اگ بخام جدی وایسم بگم نمیبخشم میگ پس برو مانمیتونیم زندگی کنیم

به پدرت بگو به شما خونه بده ،داره بهانه میاره بگو اصرار کنی میرم اجرا میزارم

مگه پدرش صاحب خونه های کل شهره که بگه بابا به ما خونه بده

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

واه شمام بگو حتما فکر دیگه ای تو سرت داری اگر دوستم داشتی میگفتی ۱۱۴ تا کهیچی هزار و چهارده تا هم مهرت میکنم ، خیلی پولکیه و مطمئن باش خیلی چیزایی تو ذهن و مغزش میگذره ولی شما فک میکنی هیچی تو دلش نیس بس که ساده ای

به پدرت بگو به شما خونه بده ،داره بهانه میاره بگو اصرار کنی میرم اجرا میزارم

بابام وضعیتش معمولیه واسه آبجیمم چن سال پیش بود ک با وام ازدواج تونستن نصف نصف بخرن  ک اونم ب اسم خود بابامه 

هم کار پدر شما اشتباهه که فرق میذاره (فرض کن خانواده شوهرت یه همچین تبعیض بزرگی بیا تو و جاریت بذارن)

هم کار شوهرت که وعده الکی داده 

الان هم تنها راهش اینه که پدرت این فرق و تبعیضو کنار بذاره چون شوهرت حرفش غلط هم نیست حق داره

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

بزن تو دهنش

مرتیکه پررو

بگو قبول نمیکردی همینه که هست

اکه گفت نمیتونم برو

بگو باشه منم میرم اجرا میذارم

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

خالم مهریش ۶۰۰ تابود شوهر خالم چقد نشست براش خوند خوند  و گفت مهریه یه چیز الکیه اگ میخوای دوست داشتنتو ثابت کنی برو حلال کن و این چیزا ک بالاخره خالم خر شد رفت کردشون ۱۴از اونموقع دیگه اخلاقش عوض شد مث سگ خالمو میزد سیاست مهریه هم نمیتونس بده میگفت چقده همین الان نقد حساب کنم و این حرفا مصلن تمسخری میگفت ک مهریش کمه خلاصه خالم تا پای طلاق رفت گفت اصن همون۱۴تارو نمیخوام و این چیزا اما خب خداروشکر برگشت سر خونه زندگیش دوتا بچه دارن دختر دایی پسر عمه هم هستن الان خالم فقط با مامانبزرگم اجازه داره درارتباط باشه باهممون قطع ارتباطش کزده بیشور مامانمم گفت اگه اینجوری خوشبخت اشکالی نداره